MP Navigator EX for Windows

MP Navigator EX for Windows 5.0.2

Опис

MP Navigator EX за Windows е моќен и разноврсен софтвер кој ви овозможува лесно да скенирате, зачувувате и печатите фотографии и документи. Овој апликативен софтвер е дизајниран да ви помогне ефикасно да управувате со вашите дигитални слики, обезбедувајќи ви низа алатки за уредување и подобрување на вашите фотографии.

Без разлика дали сакате да креирате висококвалитетни отпечатоци од вашите омилени семејни фотографии или треба да скенирате важни документи за работа или училиште, MP Navigator EX за Windows има сè што ви треба. Со својот интуитивен интерфејс и кориснички карактеристики, овој софтвер го олеснува постигнувањето на посакуваните резултати.

Една од клучните придобивки на MP Navigator EX за Windows е неговата способност да ракува со широк опсег на формати на датотеки. Без разлика дали работите со JPEG, TIFF, PDF или други популарни формати на слики, овој софтвер може да се справи со сите нив. Можете дури и да конвертирате датотеки од еден формат во друг со помош на вградените алатки за конверзија.

Друга одлична карактеристика на MP Navigator EX за Windows е неговата способност да уредува слики директно во апликацијата. Можете да ги прилагодите нивоата на осветленост и контраст, да сечете слики, да ги отстранувате ефектите на црвените очи и многу повеќе - сето тоа без да мора да се префрлате помеѓу различни програми.

Покрај уредувањето на сликите во самата апликација, MP Navigator EX за Windows обезбедува и низа напредни алатки за уредување кои ви овозможуваат дополнително да ги дотерувате вашите фотографии. Тие вклучуваат функции како контроли за корекција на боја, филтри за намалување на шумот и многу повеќе.

Се разбира, еден од најважните аспекти на секој софтвер за скенирање е неговата способност да произведува висококвалитетни скенирања брзо и лесно. Со MP Navigator EX за Windows на ваша страна, ова нема да биде проблем - делумно благодарение на неговата напредна технологија за скенирање која обезбедува јасни детали на секоја слика.

Но, што ако ви требаат повеќе од само основни способности за скенирање? Нема проблем – MP Navigator EX за Windows вклучува и низа напредни функции кои ви дозволуваат да правите работи како што се создавање PDF-датотеки на повеќе страници од скенирани документи или дури и спојување на повеќе скенирања во една панорамска слика.

И кога ќе дојде време да ги споделите вашите дигитални креации со другите? Повторно - нема проблем! Со вградената функција за интеграција на е-пошта MP Navigator EX за Windows, можете лесно да прикачувате слики директно од самата апликација без да се префрлате помеѓу различни програми

Генерално, MP Navigator ex нуди импресивна низа карактеристики што го прави идеален избор не само за домашните корисници, туку и за професионалците кои бараат сигурно решение за скенирање. Па зошто да чекаме? Преземете го mp Navigator ex денес!

Целосни спецификации
Издавач Canon
Страница на издавачи http://www.canon.com
Датум на издавање 2019-01-11
Датум на додавање 2019-01-13
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за печатач
Верзија 5.0.2
Барања за ОС Windows Vista 32-bit, Windows 2000 SP 4, Windows Vista 64-bit, Windows, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 151
Вкупно преземања 268581

Comments: