SSuite WordGraph Editor

SSuite WordGraph Editor 8.48.10

Windows / SSuite Office Software / 19599 / Целосни спецификации
Опис

SSuite WordGraph Editor: The Ultimate Business Software for Document Creation and Editing

Во денешниот деловен свет со брзо темпо, од суштинско значење е да имате доверливо и ефикасно софтверско решение за креирање, уредување и прегледување на различни видови документи. Без разлика дали сте сопственик на мал бизнис или дел од голема корпорација, имањето на соодветни алатки на располагање може да направи сета разлика во вашата продуктивност и успех.

Тоа е местото каде што доаѓа SSuite WordGraph Editor. Ова моќно софтверско решение нуди комплетен сет на функции кои ви даваат одлична контрола врз форматирањето на текстот, страниците, деловите од документите и цели документи. Со SSuite WordGraph Editor, можете брзо и лесно да креирате документи со професионален изглед.

Една од најзначајните предности на користењето на SSuite WordGraph Editor е неговата компатибилност со индустриски стандардни формати. Можете да ги зачувате вашите документи во различни формати како што се DOCX, RTF, TXT, HTML5 (веб страница), PDF (Adobe Acrobat), JPG (слика), BMP (Bitmap), PNG (Пренослива мрежна графика), GIF (формат за размена на графики). ) или нашиот формат на презентација SSP.

Згора на тоа; овој софтвер не бара дополнителен софтвер како Java или Dotnet за правилно функционирање. Тоа е, исто така, софтверот Green Energy кој заштедува потрошувачка на енергија со намалување на употребата на процесорот кога е во мирување.

Создавањето PDF-датотеки никогаш не било полесно со вградените способности за PDF на SSuite WordGraph Editor. Не ви е потребен Adobe Acrobat за да ги креирате овие практични датотеки; само користете ја вградената функција за лесно споделување на вашата работа со сите.

Софтверот вклучува и неколку корисни функции кои ви помагаат да пишувате сериски писма или брзо да печатите пликови. Дополнително; помага да се најдат правописни грешки на седум различни јазици - стандардно вклучен речник на американски англиски, додека речник на британски англиски холандски француски германски италијански шпански речници се достапни како посебни преземања од нивната веб-страница бесплатно.

Клучни карактеристики:

1) Целосно решение за креирање/уредување/прегледување документ

2) Фина контрола над форматирањето

3) Компатибилност со формат со стандарден индустриски стандард

4) Вградени PDF способности

5) Не е потребен дополнителен софтвер

6) Софтвер за зелена енергија - заштедува потрошувачка на енергија со намалување на употребата на процесорот кога е во мирување.

7) Помош за пишување сериски писма

8) Помош при печатење на пликови

9) Откривање правописна грешка на седум различни јазици

Компатибилност:

SSuite WordGraph Editor работи на сите оперативни системи на Windows, вклучувајќи ги Windows 10/8/7/Vista/XP/NT/ME/2000/98SE

Заклучок:

Ако барате ефикасно решение за креирање/уредување/прегледување документи што нуди целосна контрола врз форматирањето, а истовремено е компатибилен со формати за стандардни во индустријата без да барате дополнителен софтвер како Java или Dotnet, тогаш не гледајте подалеку од SSuite WordGraph Editor! Со неговите вградени способности за PDF и други корисни функции, како што се помош за сериско пишување писма и помош за печатење пликови, заедно со откривање правописни грешки на седум различни јазици, го прави идеален избор за големи и мали бизниси!

Преглед

SSuite Office WordGraph е бесплатен процесор на текст кој е дел од поголем (но сепак бесплатен) пакет за канцелариска продуктивност. WordGraph не е клон на Word и не е целосно компатибилен со најновото издание на Word, но е компатибилен со претходните верзии на Word и многу други формати, а исто така се интегрира со Accel Spreadsheet и други канцелариски алатки SSuite. WordGraph вклучува додатоци како печатач за пликови и онлајн речници.

Добрите

Користи помалку ресурси: На WordGraph не му е потребен дополнителен софтвер, како Java или .NET, со тоа што ја задржува светлината во споредба со слични бесплатни процесори за текст.

PDF-датотеки: Способноста за креирање и уредување PDF-датотеки без Adobe Acrobat или слични програми е предност за WordGraph.

Презентации: Можете да креирате презентации во WordGraph што се прикажуваат во веб-прелистувачи.

Конс

Делумно компатибилен: WordGraph е компатибилен со некои постари формати на Office, но не и со понови верзии. На пример, DOC-датотеките креирани во WordGraph ќе се отворат во Word v14 (Office 2010), но не и обратно.

Нема копче за излез на картичките: не можете да затворите отворен документ од неговото јазиче, туку мора да кликнете на копчето Затвори докрај надесно. Непријатно е и го олеснува затворањето на целата програма.

Нема помош: Не можевме да ја отвориме датотеката за помош на WordGraph без да преземеме дополнителен софтвер поради долгогодишни проблеми со компатибилноста со Windows. Програмерот, а не клиентот, треба да го реши проблемот.

Крајна линија

На WordGraph му требаат одредени подобрувања во перформансите и функциите, како и вградено мени за помош. Сепак, вреди да се проба ако барате бесплатен процесор на текст.

Целосни спецификации
Издавач SSuite Office Software
Страница на издавачи https://www.ssuiteoffice.com/index.htm
Датум на издавање 2019-01-13
Датум на додавање 2019-01-13
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за обработка на текст
Верзија 8.48.10
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 19599

Comments: