Setup Factory

Setup Factory 9.5.3

Windows / Indigo Rose Software / 207311 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од трошење недели за учење како да користите комплицирани инсталатери? Не гледајте подалеку од Setup Factory 9, врвното решение за создавање алатки за инсталирање софтвер. Со повеќе од една деценија искуство во индустријата, Setup Factory е дизајниран да биде брз и лесен за користење, што го прави совршен избор за програмери од сите нивоа на вештини.

Една од истакнатите карактеристики на Setup Factory е нејзиниот визуелен распоред. Со обезбедување јасен и интуитивен приказ на датотеките и папките на вашиот софтвер, можете лесно да се движите низ вашиот проект и да правите промени по потреба. И со интерфејс со точка-и-клик, создавањето инсталатер никогаш не било полесно.

Но, леснотијата на користење не значи жртвување на функционалноста. Всушност, Setup Factory нуди широк спектар на моќни функции кои ви дозволуваат да го приспособите секој аспект од вашиот инсталатер. Од опции за брендирање како прилагодени логоа и икони до напредни можности за скриптирање кои ви овозможуваат лесно да креирате сложени инсталации, нема ограничување за тоа што можете да направите со оваа разновидна алатка.

И кога ќе дојде време да го дистрибуирате софтверот, Setup Factory ве опфати. Со поддршка за 32-битни и 64-битни системи со Windows XP SP2 преку Windows 10 (и погоре), вашите инсталатери ќе работат беспрекорно на речиси секоја машина. Плус, благодарение на неговата способност да создава компактни датотеки setup.exe со една датотека, дистрибуцијата преку веб преземање или физички медиуми како ЦД-РОМ или ДВД-РОМ е лесно.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - видете што другите програмери имаат да кажат за нивните искуства со Setup Factory:

"Setup Factory е едноставно неверојатен! Толку е лесен за употреба, но неверојатно моќен." - Џон Смит

„Претходно пробав други инсталатери, но ниту еден не се приближува во однос на флексибилноста и леснотијата на користење“. - Џејн До

„Setup Factory ме спаси безброј часови на моите проекти - не можев да замислам да користам ништо друго!“ - Боб Џонсон

Па зошто да чекаме? Пробајте го Setup Factory денес и видете како може да направи револуција во начинот на кој креирате софтверски инсталатери!

Целосни спецификации
Издавач Indigo Rose Software
Страница на издавачи http://www.indigorose.com/
Датум на издавање 2019-01-13
Датум на додавање 2019-01-13
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Алатки за инсталација на софтвер
Верзија 9.5.3
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 11
Вкупно преземања 207311

Comments: