Placeless

Placeless 0.4.23

Опис

Без место - Врвен софтвер за управување со дигитални фотографии

Дали сте уморни да се потпирате на платформи за управување со фотографии од трета страна кои постојано ги менуваат условите за користење и ве оставаат да се чувствувате несигурни за безбедноста и безбедноста на вашите скапоцени спомени? Не гледајте подалеку од Placeless, врвниот софтвер за управување со дигитални фотографии дизајниран да ви даде целосна контрола врз вашите фотографии.

Со Placeless, можете лесно да преземате датотеки од Flickr со непроменети метаподатоци, да ги индексирате и да ги гледате во приказ на галерија. Овој моќен софтвер е дизајниран околу принципите на документите „Без место“, со што се осигурува дека вашите фотографии се организирани на начин што има смисла за вас.

Но, што ја издвојува Placeless од другите опции за софтвер за дигитални фотографии на пазарот? Да разгледаме подетално некои од неговите клучни карактеристики:

Преземете фотографии без напор со непроменети метаподатоци

Една од најголемите главоболки кога станува збор за управување со дигитални фотографии е да се осигурате дека сите метаподатоци остануваат недопрени за време на процесот на преземање. Со Placeless, ова веќе не е проблем. Едноставно активирајте преземање од Flickr и гледајте како сите метаподатоци остануваат совршено зачувани.

Индексирајте ги вашите фотографии за лесно пребарување

Помина времето на лизгање низ бескрајните папки обидувајќи се да пронајдете одредена фотографија. Со Placeless, сите ваши фотографии се индексирани за лесно пребарување. Едноставно внесете клучни зборови или фрази поврзани со вашата посакувана слика и оставете го Placeless да го направи останатото.

Погледнете ги вашите фотографии во Приказ на галерија

Понекогаш е тешко да се добие прецизно чувство за тоа колку навистина се добри (или лоши) нашите фотографии кога тие само седат во папки на екраните на нашите компјутери. Затоа ја вклучивме функционалноста за преглед на галерија во Placeless - за да можете да ги видите сите ваши слики одеднаш и да добиете подобро чувство за тоа како изгледаат заедно.

Извоз врз основа на изведени атрибути

Дали треба да извезете одредени слики врз основа на специфични атрибути? Нема проблем! Со функционалноста за извоз на Placeless врз основа на изведените атрибути, извезувањето трае само секунди - оставајќи повеќе време за вистинско уживање во тие убави спомени снимени во секоја слика.

Покрај овие клучни карактеристики, има безброј други придобивки поврзани со користењето на Placeless како ваша опција за софтвер за управување со дигитални фотографии:

- Целосна контрола над тоа каде се складирани вашите фотографии

- Можност за додавање ознаки или натписи за уште полесно пребарување

- Автоматските опции за резервна копија гарантираат дека ниту еден од вашите скапоцени спомени никогаш не се губи

Па зошто да чекате повеќе? Преземете ја контролата врз вашата колекција на дигитални фотографии денес со преземање на Placeless - The Ultimate Digital Photo Management Software!

Целосни спецификации
Издавач Placeless
Страница на издавачи https://github.com/StephenWitherden/Placeless/wiki
Датум на издавање 2019-01-21
Датум на додавање 2019-01-21
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Менаџмент на медиуми
Верзија 0.4.23
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Барања LocalDb (version 2012 or 2014), .Net Framework 4.6.2
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: