DataNumen CAB Repair

DataNumen CAB Repair 2.1

Опис

DataNumen CAB Repair (DCABR) е моќен комунален софтвер кој е специјализиран за поправка на корумпирани CAB-датотеки. Овој софтвер е дизајниран да ги скенира оштетените архиви на CAB и да обнови што е можно повеќе податоци, минимизирајќи ја загубата предизвикана од оштетување на датотеките.

Како дел од категоријата за комунални услуги и оперативни системи, DataNumen CAB Repair е суштинска алатка за секој кој работи со фајлови на Microsoft. Ги поддржува сите верзии на фајловите на Microsoft и може да ги поправи без оглед на користениот метод на компресија - MSZIP, LZX или Quantum.

Една од најимпресивните карактеристики на DataNumen CAB Repair е неговата способност да ги поправа оштетените медиуми како што се флопи дискови, Zip-дискови, CDROM и многу повеќе. Ова значи дека дури и ако вашиот уред за складирање е оштетен или оштетен, сепак можете да ги вратите вашите важни податоци користејќи го овој софтвер.

DataNumen CAB Repair исто така ви овозможува да поправите серија CAB-датотеки одеднаш. Оваа функција заштедува време и напор кога се справувате со повеќе корумпирани датотеки истовремено. Дополнително, обезбедува никулец EXE и излегува датотека SFX кога е потребно.

Интеграцијата со Windows школка го олеснува користењето на DataNumen CAB Repair на кој било компјутер со оперативен систем Windows. Можете едноставно да кликнете со десното копче на која било датотека во Explorer и да изберете „Поправка“ од контекстното мени за да започнете со поправка на вашата датотека веднаш.

Друга корисна карактеристика што ја нуди DataNumen CAB Repair е неговата способност да ги пронајде и избира специфичните CAB-датотеки што треба да се поправат на вашиот клиентски компјутер. Операцијата влечење и спуштање им олеснува на корисниците брзо да ги додадат саканите датотеки во интерфејсот на овој софтвер.

За напредни корисници кои претпочитаат операции на командната линија наместо графички кориснички интерфејси (GUI), DataNumen CAB Repair поддржува и параметри на командната линија!

Накратко, ако барате сигурно решение за брзо и ефикасно поправање на корумпираните фајлови на Microsoft без да губите податоци во нив - не гледајте подалеку од DataNumen Cab Repair! Со својот комплетен комплет функции, вклучувајќи поддршка за сите верзии на фајловите на Microsoft; поддршка за различни методи на компресија; способност за поправка на оштетени медиуми; способности за сериска обработка; интеграција со Windows школка; операција за влечење и спуштање; Поддршка за параметрите на командната линија - овој корисен софтвер има сè што ви треба!

Целосни спецификации
Издавач DataNumen
Страница на издавачи https://www.datanumen.com
Датум на издавање 2019-01-23
Датум на додавање 2019-01-22
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Компресија на датотека
Верзија 2.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 13576

Comments: