SMS Deliverer Ultimate

SMS Deliverer Ultimate 1.34

Опис

SMS Deliverer Ultimate: Крајното решение за услугата за мултимедијални пораки (MMS)

Во денешниот свет со брзо темпо, бизнисите треба да останат понапред од конкуренцијата обезбедувајќи им на своите клиенти богато и привлечно искуство со пораки. Со SMS Deliverer Ultimate, можете да го направите токму тоа. Ова моќно софтверско решение им овозможува на бизнисите да испорачуваат мултимедијални пораки (MMS) кои комбинираат текст, слики, фотографии, анимации, говор и аудио за врвно искуство со пораки.

Без разлика дали сакате да испраќате промотивни пораки или едноставно да ги информирате вашите клиенти за новите производи или услуги, SMS Deliverer Ultimate е совршена алатка за оваа работа. Со својот лесен за користење интерфејс и моќните функции, овој софтвер го олеснува креирањето и испраќањето MMS пораки што ќе го привлечат вниманието на вашата публика.

Една од клучните карактеристики на SMS Deliverer Ultimate е неговата способност да конвертира текстуални пораки во QR кодови и да ги испраќа како слики. Ова значи дека дури и ако вашите клиенти немаат пристап до можностите за MMS на нивните уреди, тие сепак можат да ја примаат вашата порака во формат до кој лесно можат да пристапат.

Друга одлична карактеристика на SMS Deliverer Ultimate е неговата флексибилност кога станува збор за SIM-картичките. Сè што ви треба е да поставите која било SIM картичка во хардверот за СМС за инстант пораки или маркетинг. Ова значи дека можете да користите која било локална SIM-картичка, странски SIM-картички, припејд SIM-картички или постпејд SIM-картички - што и да работи најдобро за вашите деловни потреби.

Но, она што навистина го издвојува SMS Deliverer Ultimate од другите решенија за пораки е неговата способност да обезбеди решение од крај до крај за бизнисите кои сакаат да ги искористат предностите на MMS технологијата. Од создавање привлечна содржина со користење на различни типови медиуми преку испраќање на тие пораки преку повеќе канали, вклучително и кампањи за е-пошта - сè е смислено дизајнирано имајќи ја на ум леснотијата за користење, така што секој може да започне брзо без да му треба техничка експертиза!

Значи, без разлика дали барате ефикасен начин за промовирање на вашиот бизнис или едноставно сакате подобар начин за комуникација со вашите клиенти - не гледајте подалеку од SMS Deliverer Ultimate!

Целосни спецификации
Издавач TJY Software
Страница на издавачи http://www.smsdeliverer.com
Датум на издавање 2019-01-22
Датум на додавање 2019-01-22
Категорија Комуникации
Под категорија Алатки за СМС
Верзија 1.34
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања GPRS/3G modem/Android phone
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 95

Comments: