Aiseesoft iPhone Ringtone Maker

Aiseesoft iPhone Ringtone Maker 7.0.78

Windows / Aiseesoft Studio / 5466 / Целосни спецификации
Опис

Aiseesoft iPhone Ringtone Maker е моќен софтвер кој ви овозможува да креирате сопствени мелодии за вашиот iPhone. Со овој софтвер, можете лесно да рипувате кој било ДВД-диск или да конвертирате различни видео/аудио датотеки во рингтон на iPhone M4R и директно да го префрлите на вашиот iPhone. Овој софтвер е високо компатибилен со најновата верзија на iOS и сите верзии на iPhone.

Клучни функции:

1. Рипувајте ДВД-дискови и конвертирате видео/аудио датотеки

Aiseesoft iPhone Ringtone Maker ви овозможува да рипувате било кој DVD диск или да конвертирате различни видео/аудио датотеки, вклучувајќи MPG, MPEG-4, VOB, MP4, M4V, TS, RMVB, WMV, ASF, MKV, AVI, 3GP, FLV и многу повеќе. Можете исто така да конвертирате аудио датотеки како MP3 и WAV во мелодии за вашиот iPhone.

2. Ги поддржува сите верзии на iPhone

Овој софтвер ги поддржува сите верзии на iPhone вклучувајќи ги и најновите модели како што се 5s/5c. Таа, исто така, поддржува iMessage и функцијата Контакти сега.

3. Повеќејазична поддршка

Со овој софтвер за создавање рингтонови, можете да го промените јазикот на интерфејсот на англиски, француски, германски и јапонски.

4. Функционалност за уредување

Можете точно да исечете кој било сегмент од вашите извори на видео, аудио и ДВД и да го претворите во рингтон на iPhone со функција за уредување. Слободно можете да ги уредувате постоечките мелодии на iPhone со отстранување/преименување или извезување директно на iTunes/компјутер/iPhone .Можете и да ги приспособите нивоата на јачина на звукот на излезниот тон на ѕвонење и да додавате ефекти за бледнее/избледување за подобро уживање.

Севкупни придобивки:

1.Лесен за користење интерфејс: корисничкиот интерфејс на Aiseesoft го олеснува создавањето на сопствени мелодии.

2. Високо компатибилен: Овој софтвер е високо компатибилен со сите верзии на уреди со iOS.

3.Повеќејазична поддршка: Способноста за префрлување помеѓу јазици го прави овој производ достапен ширум светот.

4.Моќни алатки за уредување: Алатките за уредување им овозможуваат на корисниците целосна контрола врз нивните сопствени мелодии.

5.Брза брзина на конверзија: Напредната технологија на Aiseesoft обезбедува брзи брзини на конверзија без жртвување на квалитетот.

Заклучок:

Како заклучок, AiseeSoft Iphone RingTone Maker е одличен избор за секој кој бара сигурен начин за создавање приспособени мелодии на нивните iPhone телефони. Со својот лесен за користење интерфејс, моќни алатки за уредување, поддршка за повеќе јазици и брза брзина на конверзија производот нуди се што е потребно за да се направи висококвалитетен, тон на ѕвонење што ќе ги импресионира пријателите, членовите на семејството, колегите и секој друг што ги слуша. Па зошто да чекате? Преземете го AiseeSoft Iphone RingTone Maker денес!

Целосни спецификации
Издавач Aiseesoft Studio
Страница на издавачи http://www.aiseesoft.com
Датум на издавање 2019-01-24
Датум на додавање 2019-01-24
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за мелодија
Верзија 7.0.78
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 5466

Comments: