Zoom Player Max

Zoom Player Max 15.5

Опис

Zoom Player Max е моќна и флексибилна апликација за медиа плеер дизајнирана за Windows PC платформата. Тој е најприспособливиот медиа плеер достапен на пазарот денес, нудејќи им на корисниците широк спектар на функции и функционалности што го прават да се издвојува од другите видео софтверски апликации.

Една од клучните карактеристики на Zoom Player Max е неговата високо рекламирана технологија Smart Play. Оваа технологија им овозможува на повеќе медиумски формати да играат со помала мака, подобрена стабилност и поголеми перформанси. Со оваа функција, можете да уживате во вашите омилени видеа без да се грижите за проблеми со компатибилноста или грешки при репродукција.

Зад класичниот изглед на медиа плеерот на Zoom Player се крие моќната апликација Media Center дизајнирана со едноставен интерфејс за навигација со 5 копчиња (горе/долу/лево/десно/одберете) на цел екран. Овој интерфејс обезбедува едноставна навигација со напредни интерфејси како што се Медиумска библиотека, Прелистувач на датотеки, Плејлиста, Контрола на бои, Аудио еквилајзер, Обележувачи, Историја на репродукција и многу повеќе.

Едноставноста на медиумскиот центар на Zoom Player го прави идеален за корисници без претходно искуство со компјутер. Со само неколку кликнувања на копчето на тастатурата или глувчето, можете лесно да се движите низ вашите омилени видеа и филмови без никакви тешкотии.

Друга одлична карактеристика на Zoom Player Max е неговата способност веднаш да го конвертира секој компјутер во центар за домашна забава (HTPC) без да бара специјализиран хардвер или оперативни системи. Без разлика дали користите верзии на оперативниот систем Windows XP или Windows 10 на вашиот компјутер - Player за зумирање работи непречено на секоја верзија на Windows.

Користењето на модуларниот дизајн и флексибилноста на Zoom Player ви овозможува лесно да дизајнирате безбедно опкружување за гледање со ограничување или проширување на функционалноста според вашите преференции - што го прави идеален и за почетници и за професионалци.

Zoom Player е целосно скалабилен и ги поддржува најновите медиумски формати и интерфејси достапни на денешниот пазар. Новите функции се инкорпорирани постојано со распоредот за издавање јасно објавен на нашиот форум за поддршка, како и на страниците на Твитер и Фејсбук, така што корисниците можат да бидат во тек со сите нови случувања поврзани со оваа софтверска апликација.

Како заклучок: ако барате се-во-едно видео софтверско решение кое нуди флексибилност во однос на опциите за приспособување додека обезбедува врвни перформанси - тогаш не гледајте подалеку од Zoom Player Max!

Целосни спецификации
Издавач Inmatrix
Страница на издавачи http://www.inmatrix.com
Датум на издавање 2020-10-05
Датум на додавање 2020-10-05
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 15.5
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 2285

Comments: