7thShare iTunes Backup Extractor

7thShare iTunes Backup Extractor 2.8.8.8

Опис

7thShare iTunes Backup Extractor е моќен софтвер кој спаѓа во категоријата iTunes и iPod Software. Има можност за извлекување изгубени фотографии од iPhone/iPad/iPod Touch, историја на повици, контакти, белешки, обележувачи на Safari, календар, снимки, SMS, пораки на iMessage (со прилози), видеа и повеќе од резервните копии на iTunes. Овој софтвер е дизајниран да ви помогне да ги вратите податоците од резервната копија на iTunes кога ќе ги изгубите податоците на iPhone поради неуспешна надградба или синхронизација на iOS, џеилбрејк, враќање на фабричките поставки, трепкање на ROM или напад на вируси.

7thShare iTunes Backup Extractor може да пристапи до која било датотека за резервна копија на iTunes создадена за сите уреди со iOS, вклучувајќи iPhone XS/XR/X/8/8 Plus/7/7Plus/SE/6s/6s Plus/6/6 Plus/5s/5c/5 /4S и 4. Добро работи и со iPod Touch 5 и 4, како и со iPad Pro/iPad Air 2/iPad Air /mini 3 /2 /4 /mini и повеќе. Софтверот е компатибилен со сите верзии на iOS вклучувајќи ја и најновата верзија - iOS12.

Овој софтвер нуди брз и едноставен за користење начин за извлекување и враќање на вашите податоци од датотеката за резервна копија на iTunes. Со својот кориснички интерфејс и лесни за следење инструкции за тоа како да го користите ефективно; дури и почетниците можат лесно да се движат низ оваа програма без да наидат на никакви тешкотии.

Една од најзначајните предности на користењето на овој софтвер е тоа што ви овозможува да ги прегледате сите ваши изгубени датотеки пред да ги вратите. Оваа функција ви овозможува да ги изберете само оние датотеки што се важни за вас, наместо да обновувате сè на големо што може да заземат непотребен простор на вашиот уред.

Друга одлична карактеристика што ја нуди овој софтвер е неговата способност да ги врати избришаните пораки од разговорите на WhatsApp заедно со нивните прилози како што се фотографии или видеа. Оваа функција е корисна кога случајно ќе избришете важни разговори или медиумски датотеки од разговорите на WhatsApp.

Процесот на извлекување податоци со помош на оваа алатка е јасен; се што треба да направите е да го поврзете вашиот уред преку USB-кабел и потоа да ја стартувате програмата на вашиот компјутерски систем. Откако ќе се поврзете успешно; изберете ја опцијата „Recover Data From iTune Backup“, а потоа изберете ја специфичната резервна датотека што ги содржи изгубените податоци што треба да се обноват.

По изборот на саканата резервна датотека; кликнете на копчето „Започни со скенирање“ кое се наоѓа во долниот десен агол на екранот што го започнува процесот на скенирање за сите достапни датотеки во избраните резервни папки. Откако скенирањето ќе заврши успешно; прегледајте ги сите обновени ставки пред да ги зачувате на локален диск(и) за складирање, како што се хард диск (HDD) или диск со цврста состојба (SSD).

Во заклучок; ако некогаш сте доживеале да изгубите вредни информации зачувани на вашиот iPhone поради различни причини споменати претходно во овој напис - тогаш не гледајте подалеку од 7thShare iTunes Backup Extractor! Со своите напредни функции како што се селективни опции за обновување заедно со поддршка за повеќе уреди кои работат со различни верзии на оперативниот систем iOS - нема подобар избор од оваа алатка кога станува збор за брзо и ефикасно враќање на изгубените податоци!

Целосни спецификации
Издавач 7thShare
Страница на издавачи http://7thshare.com/
Датум на издавање 2019-01-28
Датум на додавање 2019-01-27
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 2.8.8.8
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 104

Comments: