Parental Monitor Pro

Parental Monitor Pro 2.1

Windows / Parentalmonitorpro.com / 7 / Целосни спецификации
Опис

Parental Monitor Pro е моќна и сигурна алатка за таен надзор и следење дизајнирана за родители, наставници, сопружници и работодавци кои сакаат тајно да го следат секој корисник на Windows PC. Со Parental Monitor Pro, можете да ги чувате вашите деца безбедни и безбедни со следење на сè што прават на кој било компјутер или лаптоп со Windows.

Нашиот софтвер работи на кој било компјутер со Windows или лаптоп со Windows 7, 8 или дури и Windows 10. Работи безбедно во заднина и има заштита и од отстранување. Ова значи дека никој не може лесно да го открие или отстрани, освен оној што го инсталирал.

Parental Monitor Pro е фантастичен нов софтвер за родителско следење дизајниран за родители од родители. Тоа ви овозможува да го снимате секое притискање на тастатурата, посетена веб-локација, програма што се извршува на кој било компјутер на кој е инсталиран. Исто така, ги евидентира СИТЕ записи од таблата со исечоци и има можност да прави слики од екранот во интервали дефинирани од корисникот.

Една од најзначајните придобивки од користењето на Parental Monitor Pro е тоа што работи во скришум режим за да го држи подалеку од љубопитните очи. Ова значи дека вашите деца нема да знаат дека се следени освен ако не им кажете.

Лесно се поставува и започнува со снимање за неколку минути, составивме длабински водич кој ја покрива првата инсталација, па сè до фотографирањето трупци за прв пат. Нашиот софтвер е лесен за користење, па дури и ако не сте технолошки такт; сè уште можете да ја користите нашата програма без тешкотии.

Дали се сомневате дека вашите деца можеби посетуваат порнографски врски или ненадгледувани простории за разговор? Или посета на забранети или штетни веб-локации? Кога децата користат интернет во денешниот свет; може да биде забавно и едукативно; сепак; може да биде и многу опасно. Она што многу родители не го сфаќаат е дека нивните деца можеби гледаат или забранети или порнографски веб-страници; разговор во соби за разговор без надзор, како и разговори на MSN со странци што може да ги доведе во опасност.

Со инсталиран Parental Monitor Pro на компјутерот на вашето дете; ќе имате мир на умот кога ќе знаете што прават на интернет во секое време, без да мора постојано да гледате преку рамо.

Покрај тоа што внимавате на онлајн активностите на вашето дете; Parental Monitor Pro, исто така, може да помогне во заштитата на вашиот бизнис од недолично однесување на вработените, како што е посета на порнографски веб-локации додека тие треба да работат или дури и разговараат во собите за разговор на MSN за време на работното време, што може да ги доведе во проблеми со раководството доколку се открие подоцна!

Ако се сомневате дека вашиот партнер ве изневерува на интернет, тогаш нашата програма е токму она што ви треба! Со инсталиран Parental Monitor Pro на нивниот компјутер/лаптоп/компјутер - точно ќе знаете кои страници ги посетуваат и со кого зборуваат!

Генерално, Parental Monitor Pro нуди сеопфатно решение за секој кој сака тајно да следи туѓа компјутерска активност. Без разлика дали се внимава на нивоата на продуктивност на вработените во текот на работното време или се грижи вашето дете да остане безбедно додека прелистува онлајн - овој софтвер има сè покриено!

Целосни спецификации
Издавач Parentalmonitorpro.com
Страница на издавачи http://www.parentalmonitorpro.com
Датум на издавање 2019-01-31
Датум на додавање 2019-01-31
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за следење
Верзија 2.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 7

Comments: