Adit Testdesk

Adit Testdesk 3.0.4726

Windows / Adit Software / 1648 / Целосни спецификации
Опис

Adit Testdesk: Крајното решение за автоматско компјутерско тестирање

Дали сте уморни од рачно оценување на испити и тестови? Дали сакате да го рационализирате процесот на тестирање и да заштедите време? Не гледајте подалеку од Adit Testdesk, врвното решение за автоматско компјутерско тестирање.

Adit Testdesk е моќен едукативен софтвер кој ви овозможува лесно да дизајнирате, дистрибуирате, извршувате и оценувате тестови и испити. Без разлика дали сте наставник, професор или тренер, Adit Testdesk може да ви помогне да го поедноставите процесот на тестирање и да ја подобрите ефикасноста.

Самостојното издание на Adit Testdesk овозможува автоматизиран пристап кон компјутерско тестирање без употреба на архитектура клиент-сервер. Ова значи дека не ви треба мрежно поврзување за да го стартувате софтверот. Можете да дизајнирате тестови, квизови и испити од секаква сложеност, да креирате самостојна извршна датотека и да ја стартувате на кој било компјутер со или без интернет конекција.

Целосно автоматизирано оценување е достапно за инстант резултати. За разлика од традиционалните хартиени испити каде што студентите треба да чекаат денови или дури недели за своите оценки, Adit Testdesk обезбедува инстант повратни информации за студентите да можат веднаш да видат како се покажале.

Покрај редистрибутивните офлајн тестови, можете едноставно да печатите задачи за офлајн испити. Ова го олеснува префрлањето помеѓу хартиените испити на автоматско компјутерско тестирање без да мора да инвестирате во скап хардвер или софтвер.

Една од најдобрите карактеристики на Adit Testdesk е неговата способност да генерира самостојни извршни тестови. Ова значи дека не мора да инсталирате копија од Adit Testdesk на компјутерот на секој студент бидејќи алатката може да генерира самостојни извршни тестови кои се лесни за употреба од секој кој има права за пристап.

Со десетици типови прашања достапни во Adit Testdesk, вклучувајќи текстуални полиња, прашања со повеќекратен избор (MCQs), математички формули променливи изрази на функции итн., дизајнирањето сложени испитни трудови никогаш не било полесно! Можете лесно да вметнете сложени математички формули и равенки во вашите прашања користејќи го овој софтвер!

Можни се и адаптивни задачи со неограничени опции за варијабилност достапни во оваа програма! Со поддршка за изрази на функции на скрипти итн., нема ограничување за тоа каков вид на испитни трудови може да се креираат со помош на оваа неверојатна алатка!

Без разлика дали се работи за научни предмети како физика хемија биологија математика инженерство медицина закон менаџмент хуманитарни науки општествени науки јазици уметности музика спортски игри итн., сите дисциплини се поддржани од овој разновиден образовен софтвер!

Adit TestDesk поддржува изрази за функции на скрипти итн., овозможувајќи им на корисниците на сите нивоа, од почетници до напредни професионалци - да креираат прилагодени тест трудови приспособени конкретно за нивните потреби!

Корисничкиот интерфејс е интуитивен, но доволно моќен, така што дури и оние кои не се технолошки такт ќе се најдат во можност брзо да се ажурираат со неговите карактеристики! Со интерфејс со изглед и чувство, слични програми на Microsoft Office пакети, како што се Word Excel PowerPoint Outlook Access Visio Project Publisher OneNote SharePoint Designer InfoPath Lync Skype Business Yammer Teams Dynamics CRM Power BI PowerApps Flow Forms Stream Sway Planner Резервации StaffHub Delve MyAnalytics Усогласеност со безбедноста Azure Active Directory Intune EMS Услуги за управување со правата Напредна анализа на закани Облак апликација Безбедносна заштита на идентитет Заштита на информации Windows Defender ATP Microsoft 365 Деловно претпријатие Образование Владина непрофитна заедница за развој на партнери Мрежен пазар AppSource Azure Marketplace Dynamics 365 Marketplace Visual Studiock Actubsion Сертификации Настани Вебинари Блогови Форуми Центар за поддршка Документација Видеа упатства Примери SDK-а API-и Референтна архитектура Бела книга Студии на случај Калкулатор цени ЧПП Речник Услови Услови на ниво на услуга Договори за приватност Политика за приватност Правни известувања Заштитни знаци Авторски права Патенти Права на интелектуална сопственост Усогласеност со извозот Антикорупциски трговски санкции Закон за модерно ропство Извештај за транспарентност Центар за доверба Контакт со нас Повратни информации и предлози - сè што е потребно под еден покрив!

Како заклучок: ако барате ефикасен начин да го автоматизирате вашиот процес на тестирање додека сè уште одржувате високи стандарди, тогаш не гледајте подалеку од самостојното издание AdItTestDesk денес!

Целосни спецификации
Издавач Adit Software
Страница на издавачи http://www.aditsoftware.com
Датум на издавање 2019-02-04
Датум на додавање 2019-02-04
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Алатки за настава
Верзија 3.0.4726
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1648

Comments: