VJmachine Home

VJmachine Home 2.0

Windows / einklang.visuals / 31 / Целосни спецификации
Опис

VJmachine Home: The Ultimate Music Visualizer and Video Creator Software for VJs и креативци

Дали сте љубител на музика и сакате да создадете прекрасни визуелни ефекти кои совршено се совпаѓаат со вашите омилени мелодии? Или можеби сте професионален VJ кој бара лесен за користење софтвер кој може да ви помогне да креирате воодушевувачки емисии без да трошите часови на подготовка на содржина? Не гледајте подалеку од VJmachine Home – врвниот 3D R2R музички визуелизатор и софтвер за создавање видео дизајнирани да го подигнат вашето аудио-визуелно искуство на следното ниво.

Со VJmachine Home, секој може да направи VJ шоу како професионалец или да создаде свое музичко видео за YouTube. Овој високо автоматизиран софтвер доаѓа со богат сет на 3D содржини, видеа и лесен за користење кориснички интерфејс што го прави достапен дури и за почетници. Без разлика дали организирате куќни забави, настани, гранки за клубови или венчавки како изведба во живо од сите, уметници, изведувачи во живо, диџеи или видео џокеј - овој софтвер е совршен за сите.

Она што го издвојува VJmachine од другите музички визуелизатори е неговата способност да создаде уникатна цврста симбиоза на звук и видео. Тоа им овозможува на корисниците да прават емисии како професионални VJ-и без никаква подготовка на содржини како што се маскирање слики или сечење/продуцирање видео содржина. Секоја јамка и снимка може лесно да се користат.

Една од најдобрите работи за овој софтвер е неговата разноврсност - може да се користи насекаде и со кој било извор на звук Line-in Mic, на пример, што го прави идеален и за лична употреба и за комерцијални апликации. Со повеќе од 100 вклучени 3D сцени и претходно поставени, заедно со неколку видеа и бескрајни варијации на ефекти достапни на вашите прсти - нема ограничување за тоа што можете да постигнете!

VJmachine, исто така, им олеснува на организаторите и огласувачите да ја зајакнат поврзаноста со клиентите со вградување на маркетинг карактеристики во самата платформа. Ова значи дека бизнисите кои сакаат да го промовираат својот бренд преку креативни визуелни елементи ќе најдат сè што им треба токму овде на едно место.

Значи, без разлика дали сте амбициозен музичар кој бара нови начини за креативно изразување или искусен професионалец кој бара иновативни алатки кои ќе ви помогнат да ги подигнете вашите изведби на уште еден степен - не гледајте подалеку од VJmachine Home! Со своите моќни карактеристики во комбинација со интерфејс за лесен за користење; секој може да стане маестрален творец за кратко време!

Целосни спецификации
Издавач einklang.visuals
Страница на издавачи http://www.vjmachine.com
Датум на издавање 2019-02-10
Датум на додавање 2019-02-10
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Забавен софтвер
Верзија 2.0
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 31

Comments: