Update Pauser

Update Pauser 3.1 build 480

Windows / The Tiny Little Software Shop / 8 / Целосни спецификации
Опис

Update Pauser е моќна софтверска алатка која ви овозможува да ја преземете контролата над ажурирањата на Windows. Ако ви здодеа да ве прекинуваат автоматски ажурирања или ако едноставно сакате да ги закажете за попогодно време, Update Pauser е решението што го барате.

Со Update Pauser, можете да ги паузирате ажурирањата на Windows во секое време и да ги продолжите кога е погодно за вас. Ова значи дека ако ажурирањето бара рестартирање, можете да изберете да го одложите рестартирањето до моментот кога тоа нема да ги наруши вашите работни или рекреативни активности.

Една од најдобрите работи за Update Pauser е неговата едноставност. Софтверот е лесен за инсталирање и користење, дури и ако не сте особено упатени во технологијата. Откако ќе се инсталира, сè што треба да направите е да ја отворите програмата и да изберете „Pause Updates“ од главното мени. Потоа можете да изберете колку долго сакате да ги паузирате ажурирањата - дали тоа е само еден или два часа додека завршувате некоја работа или неколку дена додека сте на одмор.

Друга одлична карактеристика на Update Pauser е неговата флексибилност. Можете да ги приспособите поставките за ажурирање на различни начини за да одговараат на вашите специфични потреби и преференции. На пример, ако има одредени периоди во текот на денот кога ажурирањата се особено вознемирувачки (како во текот на работното време), тогаш можете да поставите закажани паузи во тие периоди.

Покрај тоа што им дава на корисниците поголема контрола врз нивните ажурирања на Windows, Update Pauser исто така помага да се осигураат дека нивните компјутери остануваат безбедни и ажурирани со важни безбедносни закрпи и поправени грешки. Со тоа што им дозволува на корисниците да закажуваат ажурирања во моменти кога нема да бидат прекинати од нив, овој софтвер им олеснува од кога било досега на луѓето да одржуваат непречено функционирање на нивните системи без да ја жртвуваат продуктивноста или практичноста.

Севкупно, силно го препорачуваме Update Pauser како суштинска алатка за секој кој сака поголема контрола врз нивниот процес на ажурирање на Windows. Без разлика дали се работи за целосно паузирање на автоматските преземања или нивно закажување околу вашиот зафатен распоред - овој софтвер има сè што е потребно за да се осигура дека ажурирањето нема да го попречи она што е навистина најважно!

Целосни спецификации
Издавач The Tiny Little Software Shop
Страница на издавачи https://www.thetinylittlesoftwareshop.com
Датум на издавање 2019-02-15
Датум на додавање 2019-02-15
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Оперативни системи и ажурирања
Верзија 3.1 build 480
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8

Comments: