Taandav The DJplayer

Taandav The DJplayer 1.0

Windows / Ganesh kumar choudhary / 12 / Целосни спецификации
Опис

Taandav - DJplayer е моќен софтвер за MP3 и аудио кој нуди едноставно, но висококвалитетно функционално искуство. Со својата функција за повеќекратна листа на песни, корисниците можат лесно да ја организираат и управуваат својата музичка колекција. Софтверот доаѓа и со автоматско приспособлива контрола на јачината на звукот што им овозможува на корисниците да ја постават главната јачина на звук за сите песни.

Една од најистакнатите карактеристики на Taandav - DJplayer е неговиот автоматски скенер на директориуми. Оваа функција ја скенира вашата музичка библиотека и автоматски додава нови песни во вашата листа за репродукција, што го олеснува ажурирањето на вашата музичка колекција.

Функцијата за однапред контролирање на песни во Taandav - DJplayer им дава на корисниците целосна контрола врз нивната репродукција на музика. Корисниците можат лесно да прескокнуваат песни, да паузираат или репродуцираат песни и лесно да ја прилагодат јачината на звукот.

Покрај неговите способности за аудио репродукција, Taandav - DJplayer доаѓа и со вграден конвертор за видео/аудио во mp3. Оваа функција им овозможува на корисниците брзо и лесно да ги претворат своите омилени видеа или аудио датотеки во формат mp3.

Друга корисна карактеристика на Taandav - DJplayer е неговиот тајмер за автоматска репродукција помеѓу двајца играчи. Оваа функција им овозможува на корисниците да постават тајмер помеѓу два плеери за да можат беспрекорно да се префрлаат меѓу нив без никаков прекин во репродукцијата на музиката.

Генерално, Taandav - DJplayer е одличен избор за секој кој бара сигурен софтвер за MP3 и аудио кој нуди напредни функции без да се загрозува едноставноста или квалитетот. Без разлика дали сте професионален диџеј или само некој кој сака да слуша музика во движење, овој софтвер има сè што ви треба за да уживате во омилените мелодии без проблеми!

Целосни спецификации
Издавач Ganesh kumar choudhary
Страница на издавачи http://www.technosarathi.in
Датум на издавање 2019-02-15
Датум на додавање 2019-02-15
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 12

Comments: