CORNPlayer W (64-bit)

CORNPlayer W (64-bit) 1.0.3.62

Опис

CORNPlayer W (64-битен) е моќен медиа плеер кој нуди едноставен и интуитивен интерфејс за корисниците да уживаат во нивните омилени видеа и музика. Со својата поддршка за различни медиумски формати, вклучително и репродукција на видео во 4k, овој софтвер е одличен избор за секој што бара сигурен и разновиден медиа плеер.

Една од најистакнатите карактеристики на CORNPlayer W (64-битна) е неговата способност да дејствува и како гледач на YouTube и како преземач на аудио/видео. Ова значи дека корисниците можат лесно да ги бараат своите омилени видеа на Youtube, да ги гледаат директно во софтверот или да ги преземат на нивниот компјутер за офлајн гледање.

Покрај неговите можности на YouTube, CORNPlayer W (64-битен) нуди и моќни алатки за управување со плејлисти. Корисниците можат лесно да креираат повеќе плејлисти, овозможувајќи им да ја организираат својата музика и видеа на кој било начин што ќе изберат. Софтверот вклучува и интерфејс за Music Play кој прикажува слики од албуми и текстови додека се репродуцира музика.

CORNPlayer W (64-битен) поддржува и 32-битни и 64-битни оперативни системи Windows, што го прави достапен за широк опсег на корисници. Вклучува и јазична поддршка специјално дизајнирана за публика што зборува англиски.

Севкупно, CORNPlayer W (64-битен) е одличен избор за секој што бара едноставен, но моќен медиа плеер со напредни функции како што се можности за гледање/симнување на YouTube, алатки за управување со плејлисти, беспрекорна поддршка за репродукција на видео во 4k на платформите со Windows OS.

Целосни спецификации
Издавач BlueBrick
Страница на издавачи http://cornplayer.com
Датум на издавање 2019-02-18
Датум на додавање 2019-02-18
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 1.0.3.62
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1942

Comments: