Vegas Movie Studio Platinum

Vegas Movie Studio Platinum 16.0.0.109

Windows / Magix Software / 1165 / Целосни спецификации
Опис

Дали барате моќен софтвер за уредување видео што може да ви помогне брзо и лесно да креирате видеа на професионално ниво? Не гледајте подалеку од VEGAS Movie Studio 16 Platinum, најновата понуда од едно од најдоверливите имиња во видео софтверот.

Со својот робустен сет на функции и интуитивен работен тек, VEGAS Movie Studio 16 Platinum е дизајниран да ви помогне да ја оживеете вашата креативна визија. Без разлика дали сте почетник или искусен режисер, овој софтвер има се што ви е потребно за да направите прекрасни видеа што ќе ја импресионираат вашата публика.

Една од истакнатите карактеристики на VEGAS Movie Studio 16 Platinum е неговиот работен тек заснован на режим. Ова им овозможува на корисниците да избираат помеѓу два различни режими: Водени видео креатор и режим на моќен корисник. Водени видео создавачи е совршен за почетници кои штотуку почнуваат со уредување видео. Обезбедува чекор-по-чекор насоки за тоа како да креирате видео со професионален изглед, со што секој може лесно да започне.

Од друга страна, режимот Power User нуди комплетен сет на професионални алатки кои се совршени за искусни филмаџии кои сакаат поголема контрола врз нивните проекти. Со функции како прецизно следење на движењето и флексибилно маскирање на Bezier, режимот Power User им ги дава на корисниците сите алатки што им се потребни за создавање сложени визуелни ефекти и напредни уредувања.

Друга одлична карактеристика на VEGAS Movie Studio 16 Platinum е неговиот уникатен систем за уредување на приказната. Оваа интерактивна алатка им овозможува на корисниците брзо грубо да ги пресечат своите идеи во кохезивна приказна пред да се фрлат во подетални уредувања. Уредникот на приказната исто така го олеснува преуредувањето на клиповите или додавањето нови по потреба, давајќи им на корисниците максимална флексибилност при креирањето на нивните видеа.

Покрај овие моќни алатки за уредување, VEGAS Movie Studio 16 Platinum вклучува и светска технологија за стабилизација на видео со еден допир. Оваа функција користи напредни алгоритми за автоматско измазнување на треперливите снимки, правејќи ги да изгледа како да е снимена со скапа опрема за стабилизација - дури и да не била!

Други подобрувања во оваа верзија вклучуваат подобрувања на проектните медиуми кои им овозможуваат на корисниците поголема контрола врз нивните медиумски датотеки; комплетен работен тек на уредување од 360 степени што овозможува беспрекорна интеграција со VR содржина; модерен графички процесор и хардверско забрзување што обезбедува непречена репродукција дури и кога работите со снимки со висока резолуција; меѓу другите.

Севкупно, ако барате иновативен и моќен софтвер за уредување видео кој е лесен за учење, но полн со напредни функции, тогаш не гледајте подалеку од VEGAS Movie Studio 16 Platinum!

Целосни спецификации
Издавач Magix Software
Страница на издавачи http://www.magix.com
Датум на издавање 2019-02-18
Датум на додавање 2019-02-18
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 16.0.0.109
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 9
Вкупно преземања 1165

Comments: