My Autoplay Creator

My Autoplay Creator 3.0

Опис

My Autoplay Creator: The Ultimate Graphic Design Software for Creating Professional Autoplay Menu and Interactive Presentations

Дали барате лесна за употреба алатка за создавање професионални менија за автоматска репродукција, интерактивни презентации, мултимедијални апликации и сопствен софтвер без никакво програмско искуство? Не гледајте подалеку од Мојот Создател за автоматска репродукција!

My Autoplay Creator е една од најпопуларните и лесни за користење алатки за создавање професионални менија за автоматско репродукција за само неколку минути. Со овој моќен софтвер за графички дизајн, можете да ги користите вашите омилени содржини како што се слики, видео, музика, веб-страници, флеш анимации, копчиња за текст и хиперврски за да креирате неверојатни мултимедијални презентации кои ќе ја импресионираат вашата публика.

Без разлика дали сте софтверска компанија која сака да креира ЦД-а за автоматско вклучување или промотивни материјали или фотограф или дизајнер кој сака да ја прикаже вашата работа во фото албум на ЦД или формат на слајдови - My Autoplay Creator ве опфати. Совршен е и за страствените колекционери кои сакаат да создадат каталог на своите предмети што ги поседуваат.

Со интуитивниот дизајнерски интерфејс WYSIWYG (Она што го гледате е она што го добивате) на My Autoplay Creator - лесен е за користење без претходно учење. Плус со неговата околина за брз развој - можете брзо да креирате менија за автоматска репродукција што сигурно ќе импресионираат.

Но, што точно го прави My Autoplay Creator издвоен од другите софтвери за графички дизајн на пазарот? Да разгледаме подетално некои од неговите клучни карактеристики:

Опкружување за брз развој

Со брзиот развој на околината на My Autoplay Creator - создавањето менија за автоматска репродукција никогаш не било полесно! Едноставно повлечете и спуштете ја омилената содржина на интерфејсот и гледајте како се собира во реално време. Оваа функција сама по себе им заштедува на корисниците часови време во споредба со традиционалните методи на програмирање.

Моќен WYSIWYG дизајнер

Моќниот дизајнер на WYSIWYG им овозможува на корисниците да видат како точно ќе изгледа нивниот финален производ пред да стигнат до „објавување“. Ова значи дека нема изненадувања кога ќе дојде време да ја претставите вашата работа - сè изгледа точно како што сте го замислиле!

Лесно тестирање без снимање на диск

Еден од најфрустрирачките аспекти на традиционалното создавање ЦД/ДВД е да се запалат повеќе дискови само за цели на тестирање. Меѓутоа, со My Autoplay Creator - тестирањето е направено едноставно благодарение на неговиот вграден емулатор кој им овозможува на корисниците да ги тестираат своите креации без претходно да ги запалат на диск.

Покрај овие карактеристики горенаведените карактеристики; има многу повеќе причини зошто луѓето избираат My AutoPlay Creator наместо други опции за софтвер за графички дизајн:

- Лесно прилагодување: Корисниците можат да го прилагодат секој аспект од нивниот проект, вклучително и позадини за бои на фонтови итн.

- Компатибилност: Работи со сите оперативни системи Виндоус.

- Кориснички интерфејс: Нема потреба од обемна обука или техничко знаење.

- Разновидност: Може да го користи секој од почетници до професионалци.

- Ефтино решение: достапните опции за цени ја прават оваа алатка достапна дури и при тесни буџети.

Значи, без разлика дали сте индивидуален корисник кој бара лесен начин за прикажување видеа со семејни фотографии или свадбени албуми; или ако сте дел од поголема организација на која и требаат промотивни материјали создадени брзо и ефикасно - тогаш не гледајте подалеку од креаторот на My AutoPlay!

Целосни спецификации
Издавач Arafasoft
Страница на издавачи http://www.arafasoft.com/
Датум на издавање 2019-02-19
Датум на додавање 2019-02-19
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Софтвер за објавување работна површина
Верзија 3.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 105582

Comments: