Photo DVD Maker Professional

Photo DVD Maker Professional 8.53

Опис

Photo DVD Maker Professional е моќен и лесен софтвер кој ви овозможува да креирате прекрасни фото албуми на дискови со слајдови на ДВД. Со само неколку кликања, можете да ги претворите вашите омилени фотографии во слајд шоу со професионален изглед со музика во заднина, Pan&Zoom и ефекти на транзиција.

Без разлика дали сакате да ги споделите вашите спомени со семејството и пријателите на ТВ, веб-локација или мобилни уреди како што се Apple iPod, Sony PSP или мобилен телефон, Photo DVD Maker Pro. ве опфати. Овој разновиден софтвер поддржува широк опсег на излезни формати, вклучувајќи MPEG, AVI, MP4, VOB, MOV, FLV и WMV видео датотеки.

Една од најистакнатите карактеристики на Photo DVD Maker Pro. е неговиот едноставен интерфејс за влечење и спуштање што им олеснува на корисниците од сите нивоа на вештини да создаваат импресивни слајд шоу за кратко време. Програмата го дели создавањето на слајдови во три општи задачи: Организирање фотографии, Изберете менија и Запишување диск. Во секоја задача има подетални подобрувања како што се транзиции на слики, музика во заднина и стилизиран текст.

Во прилог на овие основни карактеристики се и некои одлични специјални опции кои им овозможуваат на корисниците да додаваат клип уметност или дури и видео клипови на нивните слајд шоу за дополнително влијание. Програмата исто така поддржува двослојни ДВД-а и Blu-ray-дискови, што значи дека корисниците можат да креираат висококвалитетни презентации без да се грижат дека нема простор.

Друга одлична карактеристика на Photo DVD Maker Pro. е неговата способност да емитува слајдови во повеќе формати што го прави идеален избор за оние кои сакаат максимална флексибилност кога ги споделуваат своите креации со други. Без разлика дали сакате да го запишете вашето слајдшоу на диск за гледање на ТВ или да го поставите на YouTube или MySpace за онлајн споделување - овој софтвер ве покрива.

Overall Photo DVD Maker Professional е одличен избор за секој кој бара лесна за употреба, но моќна алатка која може да им помогне брзо и лесно да креираат неверојатни фото албуми на дискови со слајдшоу DVD. Со својата дарежлива количина на специјални карактеристики и одлични излезни опции - овој софтвер лесно ја надминува конкуренцијата!

Целосни спецификации
Издавач AnvSoft
Страница на издавачи http://www.anvsoft.com
Датум на издавање 2019-02-20
Датум на додавање 2019-02-20
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Флеш софтвер
Верзија 8.53
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 69077

Comments: