Shutdown ToDo Checker

Shutdown ToDo Checker 2.1

Опис

Исклучување ToDo Checker: Софтвер за врвна продуктивност

Дали сте уморни од заборавање важни задачи и пропуштање рокови? Дали се борите да ја следите вашата дневна листа со задачи? Ако е така, Shutdown ToDo Checker е совршено решение за вас. Овој иновативен софтвер ја прикажува вашата листа на задачи кога се одјавувате, се рестартирате и исклучувате компјутерот. Исто така, го потиснува одјавувањето ако проверката не е завршена.

Со Shutdown ToDo Checker, можете лесно да управувате со вашите задачи и да се осигурате дека ништо не паѓа низ пукнатините. Софтверот води евиденција за сите проверени ставки на вашиот компјутер 180 дена, овозможувајќи ви да ги прегледате во секое време со посветениот прегледувач на дневници.

Приспособлива листа на задачи

Софтверот ви овозможува да ја прилагодите вашата листа со задачи врз основа на датумот и временската зона. Ова значи дека можете да поставите различни задачи за работа и дома или да дадете приоритет на итните задачи во однос на помалку важните.

Поврзување со OneDrive

Shutdown ToDo Checker овозможува поврзување со OneDrive, што го олеснува зачувувањето на податоците и споделувањето помеѓу компјутерите. Повеќе не треба да се грижите за губење на важни информации или рачно пренесување датотеки од еден уред на друг.

Ефективно управување со задачи

Софтверот гарантира дека сите нерешени задачи се завршени пред да се исклучи или одјави компјутерот. Оваа функција помага да се подобри продуктивноста со елиминирање на одвлекувањата предизвикани од незавршената работа.

Компатибилност со друг софтвер

Додека Shutdown ToDo Checker работи беспрекорно со повеќето компјутери, можеби нема да биде ефективен при подесување со софтвер за забрзување на компјутер. Сепак, ова не влијае на неговите вкупни перформанси како алатка за продуктивност.

Заклучок:

Како заклучок, Shutdown ToDo Checker е суштинска алатка за продуктивност за секој кој сака да остане организиран и ефикасен во нивната секојдневна рутина. Со неговите приспособливи карактеристики и способностите за поврзување со OneDrive, управувањето со задачите никогаш не било полесно! Пробајте го денес и искусете ново ниво на продуктивност!

Целосни спецификации
Издавач EikiSoft
Страница на издавачи http://www.eikisoft.com/
Датум на издавање 2019-06-24
Датум на додавање 2019-02-20
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Друго
Верзија 2.1
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања Microsoft .NET Framework 4.6.2
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments: