Sayatoo Subtitle Maker

Sayatoo Subtitle Maker 2.3.8.5568

Windows / Fuzhou Geemio Software / 1334 / Целосни спецификации
Опис

Sayatoo Subtitle Maker: Врвен софтвер за уредување видео преводи

Дали сте уморни од борбата со видео преводи? Дали сакате да креирате преводи со професионален изглед за вашите филмови или караоке песни без да трошите часови? Не гледајте подалеку од Sayatoo Subtitle Maker.

Sayatoo Subtitle Maker е моќен и интуитивен софтвер за уредување преводи кој ви овозможува брзо и лесно да креирате висококвалитетни преводи. Со своите богати поставки за параметри, разновидни модули за ефекти и кориснички интерфејс, Sayatoo Subtitle Maker е совршена алатка за секој што сака да додава преводи на своите видеа.

Без разлика дали сте професионален уредувач на видео или штотуку почнувате, Sayatoo Subtitle Maker има сè што ви треба за да создадете прекрасни преводи. Можете да го менувате типот на фонтот, бојата и стилот на вашиот текст, да примените ефекти во сенка, да го искривувате или ротирате текстот по потреба. Можете исто така да додадете повеќе типови на транзиции помеѓу редови и да одредите кој ефект треба да се користи за анимирање на преводите.

Но, тоа не е сè - Sayatoo Subtitle Maker исто така ви овозможува да вметнете различни типови на сигнални индикатори како што се иконите за јачина на звук или сопствени датотеки со слики. И ако сакате уште подинамични ефекти во вашите видеа, оваа апликација ви овозможува да внесувате секвенци на слики или GIF анимации во слоевите во заднина.

Со едноставниот интерфејс и моќните функции на Sayatoo Subtitle Maker, создавањето висококвалитетни видео преводи никогаш не било полесно. И штом вашиот проект е завршен, неговото извезување во најпопуларниот софтвер за уредување видео (на пр., Corel VideoStudio, Adobe Premiere Pro CC 2021) е лесно.

Клучни карактеристики:

- Интуитивен кориснички интерфејс: корисничкиот интерфејс го олеснува користењето за секој.

- Поставки за богати параметри: лесно приспособете го секој аспект од текстот на вашиот титл.

- Модули за различни ефекти: Додајте транзиции помеѓу линиите и анимирајте ги со различни ефекти.

- Индикатори за сигнал: вметнете икони за јачина на звук или сопствени слики во вашите видеа.

- Слоеви во заднина: увезете секвенци на слики или GIF анимации за уште подинамични ефекти.

- Компатибилност за извоз: извезете датотеки компатибилни со најпопуларниот софтвер за уредување видео (на пр., Corel VideoStudio).

Зошто да изберете Sayatoo?

Sayatoo развива иновативни софтверски решенија од 2008 година. Нашиот тим се состои од искусни програмери кои се страстни за создавање алатки кои го олеснуваат животот на нашите корисници. Ние веруваме во обезбедувањето на нашите клиенти врвни производи по пристапни цени, додека одржуваме одлични стандарди за услуги на клиентите.

Нашата посветеност на квалитетот значи дека постојано ги ажурираме нашите производи врз основа на повратните информации од клиентите, така што тие остануваат релевантни во денешниот дигитален пејзаж кој постојано се менува. Кога станува збор за тоа - ние се грижиме за успехот на нашите клиенти исто како и тие!

Заклучок:

Како заклучок - ако барате лесно за користење, но моќно софтверско решение за уредување преводи, тогаш не гледајте подалеку од Sayatoo! Со својот интуитивен кориснички интерфејс, богати параметри поставки за модули со различни ефекти, сигнализираат индикатори за позадински слоеви, компатибилност за извоз - навистина нема ништо друго слично на пазарот денес! Па зошто да чекаме? Испробајте го поднасловот Sayatoos веднаш и видете колку е полесно додавањето преводи со професионален изглед на вашето видео!

Целосни спецификации
Издавач Fuzhou Geemio Software
Страница на издавачи http://en.geemio.com
Датум на издавање 2019-02-21
Датум на додавање 2019-02-21
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 2.3.8.5568
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Windows XP SP3 or later
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1334

Comments: