iTunes Backup Extractor Free Edition

iTunes Backup Extractor Free Edition 1.5.8.8

Опис

iTunes Backup Extractor Free Edition е моќен софтвер кој може да ви помогне да ги вратите изгубените или избришаните податоци од вашиот iPhone, iPad или iPod Touch. Без разлика дали случајно сте избришале нешто важно, сте го изгубиле уредот или ви го украле, овој софтвер може да ви помогне да ги вратите сите ваши вредни податоци.

Овој софтвер е дизајниран да работи со резервните датотеки на iTunes што се зачувани на вашиот компјутер. Може автоматски да открие какви било резервни датотеки што се присутни и да ги извлече сите податоци од нив. Ова вклучува контакти, СМС пораки, дневници на повици, фотографии, видеа, белешки, записи во календарот, потсетници и друго.

Една од одличните работи за iTunes Backup Extractor Free Edition е неговата леснотија на користење. Интерфејсот е едноставен и интуитивен, па дури и ако не сте познавачи на технологијата, ќе можете да го користите без никакви проблеми. Сè што треба да направите е да го поврзете вашиот уред со вашиот компјутер и да му дозволите на софтверот да ја заврши својата работа.

Друга предност на овој софтвер е неговата брзина. Неверојатно брзо извлекува податоци од резервните копии на iTunes, така што нема да морате да чекате долго за да заврши. Ова значи дека дури и ако имате зачувано големо количество податоци на вашиот уред, нема да потрае долго за софтверот да извлече сè.

Покрај тоа што е брз и лесен за користење, овој софтвер нуди и широк спектар на функции. На пример:

- Можете да изберете кои типови на податоци сакате да ги извлечете

- Можете да ги прегледате извлечените податоци пред да ги зачувате

- Извадените податоци можете да ги извезувате во различни формати како CSV или HTML

- Можете да пребарувате низ извлечените податоци користејќи клучни зборови

Сè на сè, iTunes Backup Extractor Free Edition е одличен избор за секој кој треба брзо и лесно да ги врати изгубените или избришаните податоци за iPhone/iPad/iPod Touch. Со својот кориснички интерфејс и моќните функции, овој софтвер ќе се погрижи ниту една од вашите вредни информации да не се изгуби засекогаш.

Па зошто да чекаме? Преземете го iTunes Backup Extractor Free Edition денес и почнете да ги враќате сите тие скапоцени спомени!

Целосни спецификации
Издавач iLike-Share
Страница на издавачи http://ilike-share.com/
Датум на издавање 2019-02-21
Датум на додавање 2019-02-21
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 1.5.8.8
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 197

Comments: