Aiseesoft Free Video Editor

Aiseesoft Free Video Editor 1.0.12

Windows / Aiseesoft Studio / 285 / Целосни спецификации
Опис

Aiseesoft Free Video Editor е моќен софтвер за уредување видео кој ви овозможува лесно конвертирање помеѓу различни видео и аудио формати. Без разлика дали сакате да ги уредувате вашите домашни видеа или да креирате содржина со професионален квалитет, овој софтвер има се што ви треба за да ја завршите работата.

Една од истакнатите карактеристики на Aiseesoft Video Editor е неговата способност да ротира и превртува видеа. Ако вашата снимка е снимена во погрешна ориентација, овој софтвер го олеснува нивното коригирање. Можете да го ротирате видеото за 90 степени во насока на стрелките на часовникот или спротивно од стрелките на часовникот, како и да го превртувате вертикално или хоризонтално.

Покрај неговите можности за ротирање и превртување, Aiseesoft Video Editor нуди и низа други алатки за уредување. Можете да ги исечете вашите видеа користејќи еден од четирите режими: Пан и скенирање, Letterbox, Средно или Целосно. Ова ви овозможува да го добиете точниот кадар што го сакате за секоја снимка.

Можете исто така да клипувате и спојувате видео или аудио датотеки заедно со помош на Aiseesoft Video Editor. Оваа функција е особено корисна ако имате повеќе клипови кои треба да се комбинираат во едно кохезивно парче.

Друга одлична карактеристика на Aiseesoft Video Editor е неговата способност да ги менува нивоата на осветленоста, контрастот и заситеноста на видеото. Ова ви овозможува да го прилагодите целокупниот изглед и чувство на вашата снимка додека не изгледа како што треба.

Едно нешто што го издвојува Aiseesoft Free Video Editor од другите слични програми е неговата способност да применува изменети стандарди за сите филмови во сериски процес. Ова значи дека откако ќе ги пронајдете совршените поставки за еден клип, можете лесно да ги примените истите тие поставки на сите други клипови во вашиот проект со само неколку кликања.

Севкупно, ако барате лесен за употреба, но моќен софтвер за уредување видео со многу функции по прифатлива цена (или дури и бесплатно), тогаш не гледајте подалеку од Aiseesoft Free Video Editor!

Целосни спецификации
Издавач Aiseesoft Studio
Страница на издавачи https://www.aiseesoft.com
Датум на издавање 2019-02-24
Датум на додавање 2019-02-24
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 1.0.12
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 285

Comments: