Video Remove No-Movement Free

Video Remove No-Movement Free 0.2.3

Опис

Video Remove No-Movement Free е моќен видео софтвер кој ви овозможува лесно да ги отстраните сите идентични рамки од вашите видеа, оставајќи ги само деловите каде што има детекција на движење. Овој софтвер е совршен за секој кој има снимки од видео надзор или други видови видео датотеки што содржат долги периоди на неактивност, што го отежнува наоѓањето на важните делови.

Со Video Remove No-Movement Free, можете брзо и лесно да ги извадите сите тие идентични делови наместо да поминувате низ часови на репродукција и рачно да ги отсечете. Ова ви заштедува време и напор, истовремено обезбедувајќи дека ги имате само најважните делови од вашите видеа.

Една од најдобрите работи во врска со „Видео отстранување без движење без движење“ е неговата леснотија на користење. Софтверот има едноставен и интуитивен интерфејс што им олеснува на корисниците на почетниците да започнат веднаш. Сè што треба да направите е да ја вчитате вашата видео датотека во програмата, да ги изберете областите каде што има детекција на движење и да дозволите Video Remove No-Movement Free да ја направи својата магија.

Софтверот користи напредни алгоритми за да ја анализира вашата видео-датотека рамка по рамка, идентификувајќи ги областите каде што нема движење или активност. Потоа автоматски ги отстранува овие рамки, оставајќи ги само оние делови каде што било откриено движење.

Video Remove No-Movement Free поддржува широк спектар на видео формати, вклучувајќи AVI, MP4, WMV, MOV и многу повеќе. Ова значи дека без разлика каков тип на видео датотеки имате при рака, овој софтвер може да ви помогне брзо и лесно да ги отстраните несаканите рамки.

Друга одлична карактеристика на Video Remove No-Movement Free е неговата брзина. Програмата работи брзо без да се жртвува квалитетот или точноста. Можете да обработувате големи видео датотеки за само неколку минути без губење на квалитетот или резолуцијата.

Покрај лесното отстранување на несаканите рамки од вашите видеа, Video Remove No-Movement Free нуди и низа други функции дизајнирани да го подобрат вашето доживување при гледањето. На пример:

- Можете да ги прилагодите нивоата на осветленост/контраст/заситеност/нијанса/гама

- Можете да исечете/променете големина/ротирате/превртувате

- Можете да додадете воден жиг на текст/слика

Овие функции ви овозможуваат лесно да ги приспособите вашите видеа точно како што сакате пред да ги споделите со други или да ги прикачите на интернет.

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за отстранување на несаканите рамки од вашите видеа, додека ги задржувате само оние делови со детекција на движење недопрени - не гледајте подалеку од Video Remove No-Movement Free!

Целосни спецификации
Издавач AuDane
Страница на издавачи http://www.dandans.com
Датум на издавање 2019-02-27
Датум на додавање 2019-02-27
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 0.2.3
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments: