Free Photo Collage Creator

Free Photo Collage Creator 2.0

Опис

Free Photo Collage Creator е моќен софтвер за графички дизајн кој ви овозможува лесно да креирате неверојатни фото колажи. Овој софтвер е дизајниран за корисници на Windows и нуди едноставен и интуитивен интерфејс што го прави лесен за користење, дури и за почетници.

Со бесплатен фотоколаж за создавање на фотографии, можете да ја изберете сликата за заднина по ваш избор и да ги додадете сите слики што ги сакате во вашиот колаж. Потоа можете да ја промените големината и да ја поставите секоја фотографија каде што сакате на платното, со што ќе добиете целосна контрола врз распоредот на вашиот колаж.

Една од најдобрите работи за Free Photo Collage Creator е тоа што доаѓа со широк избор на бесплатни позадини за фото колаж што се подготвени за употреба за вашите сопствени проекти. Овие позадини вклучуваат различни теми како што се празници, годишни времиња, природа и многу повеќе.

Покрај неговиот кориснички интерфејс и обемната библиотека со позадини, Free Photo Collage Creator нуди и неколку опции за прилагодување. Можете да ја прилагодите големината и обликот на секоја фотографија во вашиот колаж, да додавате текст или натписи на вашите слики, да применувате филтри или ефекти за да го подобрите нивниот изглед и многу повеќе.

Откако ќе завршите со создавањето на вашето ремек-дело на колаж со фотографии користејќи ги многуте функции и алатки на „Креаторот за бесплатен фото колаж“ достапни на вашите прсти - зачувувањето или споделувањето со други е исто толку лесно! Едноставно зачувајте ја како датотека со слика на вашиот компјутер или споделете ја директно на платформите на социјалните медиуми како Facebook или Instagram.

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за брзо создавање прекрасни колажи со фотографии, без никаква мака - не гледајте подалеку од Free Photo Collage Creator! Со својата обемна библиотека со бесплатни позадини во комбинација со својот интуитивен интерфејс и опции за приспособување - овој софтвер има сè што им е потребно и на почетниците и на професионалните дизајнери кои сакаат висококвалитетни резултати секогаш кога создаваат нешто ново!

Целосни спецификации
Издавач Globosoft
Страница на издавачи http://www.globosoft.it
Датум на издавање 2019-03-04
Датум на додавање 2019-03-04
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Илустрациски софтвер
Верзија 2.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 31

Comments: