Actual Updater

Actual Updater 4.0

Windows / Softeza Development / 134 / Целосни спецификации
Опис

Вистински ажурирач: Крајната алатка за програмери

Како развивач, знаете колку е важно да го одржувате софтверот ажуриран. Не само што гарантира дека вашите клиенти имаат пристап до најновите функции и поправени грешки, туку помага и да се задржи нивната доверба во вашиот производ. Сепак, рачно ажурирање на софтверот на секој корисник може да биде процес кој одзема многу време и фрустрира. Таму доаѓа Actual Updater.

Actual Updater е бесплатна алатка која ви овозможува да ја додадете функцијата за автоматско ажурирање во кој било софтвер на Windows. Со оваа функција, вашите корисници можат лесно да проверат дали има ажурирања за вашата апликација и да ги инсталираат доколку се достапни. Процесот е многу едноставен и трае само неколку минути.

Но, што го прави Actual Updater да се издвојува од другите алатки за автоматско ажурирање? Ајде внимателно да ги разгледаме неговите карактеристики:

Лесна интеграција

Една од најголемите предности на Actual Updater е неговата леснотија на интеграција со кој било софтвер на Windows. Не ви се потребни никакви програмски вештини или искуство за да ја користите оваа алатка - едноставно следете ги упатствата чекор-по-чекор дадени од Actual Updater и подготвени сте да одите.

Приспособлив процес на ажурирање

Со Actual Updater, имате целосна контрола врз тоа како ажурирањата се доставуваат до вашите корисници. Можете да изберете дали ажурирањата ќе се преземаат автоматски или рачно, да поставувате известувања кога се достапни нови верзии, па дури и да го приспособите процесот на ажурирање со сопствено брендирање.

Безбедни ажурирања

Безбедноста е секогаш загрижувачка кога станува збор за преземање ажурирања од извори од трети страни. Затоа, Actual Updater користи безбедни HTTPS конекции за сите преземања – осигурувајќи дека податоците на вашите корисници остануваат безбедни во секое време.

Флексибилен распоред

Можете да закажувате автоматски проверки за ажурирања на одредени датуми или интервали со помош на Активниот ажурирач за да не пропуштите важни надградби додека се фокусирате на други задачи

Детални извештаи

Вистинскиот ажурирач обезбедува детални извештаи за секое ажурирање, вклучувајќи информации за тоа кој инсталирал која верзија на апликацијата, како и статистика, како што се стапките на преземање итн., што им олеснува на програмерите да ги следат шемите на користење меѓу нивната корисничка база

Покрај овие карактеристики, постојат неколку други придобивки од користењето на Actual Updater:

- Заштедува време: Рачното ажурирање на софтверот на секој корисник може да одземе време; со автоматско ажурирање, заштедувате време со автоматизирање на оваа задача.

- Го зголемува задоволството на корисниците: со обезбедување на редовни ажурирања преку Автоматско ажурирање, им покажувате на клиентите дека се грижите за нивното искуство.

- Ја подобрува безбедноста: Ажурирањето на софтверот осигурува дека безбедносните пропусти се брзо закрпени пред да бидат искористени од хакери.

- Го подобрува брендирањето: Приспособување на автоматско ажурирање со логоа на компанијата итн., го подобрува препознавањето на брендот кај корисниците

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која ќе ви помогне да ги ажурирате вашите апликации за Windows без да барате многу напор ниту од вас, ниту од крајните корисници, тогаш не гледајте подалеку од вистинскиот ажурирач!

Целосни спецификации
Издавач Softeza Development
Страница на издавачи https://www.actualinstaller.com/
Датум на издавање 2019-03-18
Датум на додавање 2019-03-18
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Специјализирани алатки
Верзија 4.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 134

Comments: