Free iTunes Backup Extractor

Free iTunes Backup Extractor 5.5.8.8

Опис

Бесплатен извлекувач на резервни копии на iTunes: Лесно вратете ги вашите изгубени податоци

Ако сте корисник на iPhone, знаете колку е важно редовно да правите резервна копија од вашите податоци. Но, што се случува кога ќе го изгубите телефонот или случајно ќе избришете важни датотеки? Тоа е местото каде што доаѓа Free iTunes Backup Extractor. Овој моќен софтвер ви овозможува лесно да се движите низ датотечниот систем на вашата резервна копија на iTunes и да ги вратите изгубените контакти, СМС пораки, фотографии, видеа, белешки, пораки на WhatsApp, пораки на Viber и многу повеќе.

Со Free iTunes Backup Extractor, можете да ги извлечете сите датотеки од вашата резервна копија на iTunes без загуба на податоци. Софтверот обезбедува моќен прелистувач на датотеки што ви овозможува да гледате резервна копија од контакти, фотографии, дневници на повици, белешки и SMS/iMessages. Можете исто така да ги вратите фотографиите и видеата од Camera Roll, како и други податоци како што се Историја на контакти и обележувачи на Safari.

Софтверот е компатибилен со сите iOS уреди, вклучително и iPhone 4S/5/5s/5c/SE/6/6s/6s Plus/7/7 Plus. И најдобро од сè - неверојатно е лесен за употреба! Со само три едноставни чекори, секој може да ги извади своите датотеки за резервна копија од iTunes без никакво техничко знаење.

Клучни карактеристики:

Извлечете ги сите датотеки од резервната копија на iTunes без загуба на податоци

Бесплатниот извлекувач на резервни копии на iTunes гарантира дека нема изгубени податоци за време на процесот на екстракција. Ќе можете да вратите сè, од контакти до историја на повици, без да се грижите дека ќе изгубите нешто во процесот.

Погледнете ги вашите резервни податоци

Софтверот обезбедува моќен прелистувач на датотеки што ви овозможува да гледате резервна копија од Контакти, Фотографии Дневници на повици Белешки СМС/iMessages Камера Рок Фотографии Видеа Пораки Контакти Историја на повици Белешки Календар Потсетници WhatsApp Viber Safari Обележувачи итн.

Враќање на изгубени податоци

Без разлика дали тоа е поради случајно бришење или изгубен телефон - бесплатниот iTunes Extractor за резервни копии ви го врати грбот! Ќе можете лесно да вратите сè, од контакти и текстуални пораки до фотографии и видеа.

Компатибилен со сите уреди со iOS

Без разлика кој уред со iOS го имате - iPhone 4S/5/5s/5c/SE/6/6s/6s Plus /7 /7 Plus - бесплатниот iTunes за резервна копија ќе работи за вас!

Лесен за употреба интерфејс

Со само три едноставни чекори секој може да ги извади своите резервни копии на iTune без никакво техничко знаење!

Заклучок:

Како заклучок, ако барате лесен начин да ги вратите изгубените податоци на вашиот iPhone, тогаш не гледајте подалеку од Бесплатен извлекувач на iTune BackUp! Со своите моќни карактеристики како што се извлекување на сите датотеки од резервните копии на iTune без губење на какви било податоци, гледајќи резервни податоци за враќање на изгубените податоци компатибилност со сите iOS уреди како iphone4S итн., овој софтвер е совршен за секој кој сака мир на умот, знаејќи дека повторно има пристап доколку има нешто се случи неочекувано!

Целосни спецификации
Издавач ThunderSoft
Страница на издавачи http://www.thundershare.net
Датум на издавање 2019-02-21
Датум на додавање 2019-02-21
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 5.5.8.8
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 850

Comments: