DVD to MP4

DVD to MP4 3.1

Опис

DVD to MP4 е моќен и лесен за користење видео софтвер кој ви овозможува да рипувате нормален DVD и Blue Ray DVD на MP4 и други популарни видео формати. Со овој софтвер, можете да ги гледате вашите омилени филмови на вашиот компјутер или да ги зачувате за подоцна да ги гледате.

Оваа бесплатна алатка за Windows е дизајнирана имајќи ја предвид едноставноста, што ја прави достапна дури и за почетници. Поддржува стандарден видео формат MPEG4, како и видео кодек H264 и повеќето популарни видео формати како AVI, WMV, FLV, MOV. Ова значи дека можете лесно да ги конвертирате вашите ДВД-а во формат што е компатибилен со вашиот уред.

Една од најистакнатите карактеристики на DVD во MP4 е неговата способност да ја постави брзината на битови на видеото. Ова ви овозможува да добивате видеа со подобар квалитет без да жртвувате премногу простор на вашиот хард диск. Дополнително, овој софтвер поддржува не само нормален DVD VOB формат туку и Blue Ray DVD M2TS формат.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност автоматски да презема видеа од ДВД-уредот и да рипува видеа на големо. Ова заштедува време и напор кога се занимавате со големи колекции на ДВД-а.

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за рипување на ДВД-а во различни формати, вклучувајќи MP4, тогаш не гледајте подалеку од DVD во MP4!

Целосни спецификации
Издавач MP3 Toolkit
Страница на издавачи http://www.mp3toolkit.com
Датум на издавање 2019-03-25
Датум на додавање 2019-03-25
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД-софтвер
Верзија 3.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 2565

Comments: