Easy Video Fisheye Fixer

Easy Video Fisheye Fixer 0.66

Опис

Лесен видео фиксатор на рибино око: врвно решение за исправување на изобличувањето на леќите на рибино око

Дали сте уморни од изгледот на риби во вашите видеа? Дали сакате брзо и лесно да го поправите изобличувањето предизвикано од леќите на рибното око на вашиот фотоапарат? Не гледајте подалеку од Easy Video Fisheye Fixer.

Овој моќен видео софтвер е дизајниран специјално за да го исправи изобличувањето на леќите на рибино око во вашите видеа. Без разлика дали користите GoPro или друга камера со објектив за рибино око, Easy Video Fisheye Fixer може да ви помогне да постигнете совршен изглед на вашата снимка.

Со својот интуитивен интерфејс и лесни за користење контроли, овој софтвер го олеснува пронаоѓањето на вистинските параметри за корекција на изобличувањето на вашето видео. Може да експериментирате со различни поставки додека не ја пронајдете совршената рамнотежа помеѓу корекција и визуелна привлечност.

Една од најдобрите работи за Easy Video Fisheye Fixer е колку брзо функционира. Нема да морате да трошите часови за да ги менувате поставките или да чекате резултати - овој софтвер обезбедува брзи, прецизни корекции што ќе направат вашите видеа да изгледаат неверојатно.

Без разлика дали сте професионален снимач или само некој кој сака да снима моменти со акциони активности на камерата, Easy Video Fisheye Fixer е суштинска алатка во вашиот арсенал. Со својата способност да коригира дури и екстремно изобличување на рибино око, овој софтвер ќе ви помогне да ги направите вашите видеа од добро до одлично.

Па зошто да чекаме? Преземете го Easy Video Fisheye Fixer денес и почнете да создавате неверојатни видеа без искривување што ќе ги воодушеват и импресионираат сите што ќе ги видат!

Целосни спецификации
Издавач AuDane
Страница на издавачи http://www.dandans.com
Датум на издавање 2019-03-26
Датум на додавање 2019-03-26
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 0.66
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 45

Comments: