Media Player S

Media Player S 1.46.64

Опис

Media Player S: Врвен софтвер за MP3 и аудио за висококвалитетна репродукција

Дали сте уморни од користење медиа плеери кои не го даваат квалитетот што ви треба? Дали сакате софтвер кој може лесно да ракува со сите ваши медиумски датотеки и да обезбеди неверојатна репродукција секој пат? Не гледајте подалеку од Media Player S, врвниот софтвер за MP3 и аудио за висококвалитетна репродукција.

Со Media Player S, добивате пристап до над 200 поддржани медиумски кодеци, вклучително и датотеки од ДВД-а, ЦД-а, Blu-ray-дискови и многу повеќе. Ова значи дека без разлика каков тип на медиумска датотека имате во вашата библиотека, Media Player S може лесно да се справи со неа. И ако вашата библиотека вклучува датотеки во популарниот HEVC кодек, бидете сигурни дека Media Player S може да го репродуцира и со висок квалитет.

Но, она што го издвојува Media Player S од другите медиа плеери се неговите совршени аудио поставки. Со овој софтвер, секој пат добивате кристално чист квалитет на звукот. Можете да ги приспособите поставките за аудио за да одговараат на вашите преференции и да уживате во извонредно слушање како никогаш досега.

Покрај неговите супериорни можности за репродукција, Media Player S нуди и низа функции дизајнирани да го подобрат вашето целокупно искуство. На пример:

- Управување со плејлисти: организирајте ја вашата музичка колекција во плејлисти за лесен пристап.

- Прилагодувања на преводи: приспособете ги преводите според вашите преференции.

- Репродукција на радио: Слушајте радио станици од целиот свет директно преку софтверот.

- Онлајн ТВ поддршка: Гледајте ТВ емисии и филмови онлајн без да го напуштите софтверот.

- Пристап до услугите на SoundCloud и YouTube: проследувајте музички видеа или слушајте подкасти директно преку овие популарни услуги.

Без разлика дали сте љубител на музика или само барате сигурен медиа плеер кој обезбедува висококвалитетни перформанси секој пат, Media Player S е совршен избор за вас. Па зошто да чекаме? Преземете го овој неверојатен софтвер за MP3 и аудио денес и почнете да уживате во сите негови придобивки!

Целосни спецификации
Издавач Tidal_Media
Страница на издавачи http://tidalmediainc.com/
Датум на издавање 2019-03-26
Датум на додавање 2019-03-26
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 1.46.64
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 90

Comments: