Touchshow Converter

Touchshow Converter 8.2

Опис

Touchshow Converter: The Ultimate Business Presentation Tool

Во денешниот брз деловен свет, од суштинско значење е да имате алатка која може да ви помогне да ги прикажете вашите презентации на мобилни уреди. Сепак, репродукцијата на PowerPoint датотеки на мобилни уреди отсекогаш била предизвик. Дури и кај најпопуларните канцелариски апликации, видео ресурсите често недостасуваат или не се поддржани, знаците може да се прикажуваат со различни фонтови и да направат слајдовите да изгледаат поинаку. Друг проблем е околу дистрибуцијата. Луѓето често имаат потреба да споделуваат PowerPoint содржина со своите клиенти или публика. Сепак, испраќањето ppt-датотеки на други не смее да биде добра идеја бидејќи датотеката може да биде изменета и повторно испратена до трети лица неовластено.

Touchshow Converter е иновативна алатка која има за цел да им помогне на корисниците беспрекорно да ја презентираат и дистрибуираат својата работа со слајдови на Mobile Web. Вклучува два дела: Touchshow конвертор за компјутер и Touchshow PPT Player за уреди со Android (iOs доаѓа наскоро). Со Touchshow Converter, можете да ги конвертирате вашите PowerPoint датотеки во датотеки со формат wtppt што може да се репродуцираат на речиси сите интерактивни функции поддржани од Touchshow PPT Player.

Список на карактеристики:

1) Поддржани речиси сите интерактивни функции: транзиции на слајдови, ефекти на форма, хиперврски, анимации на блиц активирања (ќе бидат кодирани со AS3).

2) Поддржани аудио и видеа: бидејќи датотеките на PowerPoint се конвертираат на компјутер со помош на конвертерот Touchshow, надворешните поврзани медиумски датотеки ќе бидат добро транскодирани и спакувани.

3) Можност за вградување на фонт за да се задржат знаците исти како на компјутерот.

4) За време на репродукцијата на мобилни уреди како паметни телефони или таблети со користење на Touchshow PPT Player алатките за обележување се обезбедени за подобро искуство со презентацијата.

5) На андроид платформата моментално достапна само функција за пакување на вашиот ppt директно во апликација за андроид што ја прави вашата работа највисока и лесна за испраќање без да се грижите дека ќе биде изменета од неовластени страни. Оваа функционалност е многу корисна во деловни прилики каде што сакате да дизајнирате прототип за вашата апликација или да изградите едноставно демо за дигитална сигнализација; значително ќе заштеди трошоци.

6) Бидејќи Touchshow поддржува јазик за скрипти AS3, тој може да развие напредни функции како што се скрипти за заштита од копирање што спречуваат неовластено читање на вашата работа; Скриптите за ажурирање на содржината би можеле да ги поврзат веб-базите на податоци, ажурирајќи ја содржината на слајдовите за време на репродукцијата, осигурувајќи се дека сè останува ажурирано во реално време!

TouchShow конвертор - најдобар избор за вашите деловни презентации

Ако барате ефикасен начин за презентирање на вашите деловни идеи додека ги чувате безбедни од неовластен пристап, тогаш не гледајте подалеку од TouchShow Converter! Со своите моќни карактеристики како поддршка за речиси сите интерактивни функции, вклучително и транзиции на слајд, ефекти на обликот хиперврски активира блиц анимации аудио видеа вградени фонтови алатки за обележување за време на репродукција, пакување ппти директно во апликации за андроид скрипти за заштита од копирање скрипти за ажурирање содржина итн., овој софтвер има се што е потребно од бизниси кои сакаат нивните презентации да се направат правилно!

Целосни спецификации
Издавач whytouch
Страница на издавачи http://www.whytouch.com
Датум на издавање 2019-03-29
Датум на додавање 2019-03-29
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за презентација
Верзија 8.2
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања Microsoft Office 2010 or above
Цена Free to try
Преземања неделно 7
Вкупно преземања 3061

Comments: