WyeSoft Pro Typist

WyeSoft Pro Typist 2.10

Опис

WyeSoft Pro Typist е моќен и интуитивен едукативен софтвер дизајниран да им помогне на корисниците да научат како правилно да пишуваат со допир и да ја подобрат брзината на пишување. Со својот кориснички интерфејс, сеопфатни функции и привлечни вежби, овој софтвер е совршен за сите кои сакаат да ги подобрат своите вештини за пишување.

Примарниот режим на WyeSoft Pro Typist е режимот на вежбање. Во овој режим, на корисниците им се даваат низи текст (долги до 40 знаци) за да пишуваат. По завршувањето на секоја вежба, софтверот обезбедува детални повратни информации за точноста и брзината на пишување. Оваа повратна информација вклучува информации како зборови во минута (WPM), процент на точност и број на грешки.

Покрај режимот за вежбање, WyeSoft Pro Typist нуди и режим на игра кој додава елемент на забава и возбуда во процесот на учење. Во режимот на игра, бомбите се испуштаат со букви, бројки или други знаци на нив. За брзо да ги деактивирате овие бомби пред да експлодираат, треба да ги напишете соодветните знаци што е можно побрзо.

Една од најистакнатите карактеристики на WyeSoft Pro Typist е нејзиниот сеопфатен распоред на тастатурата за QWERTY и DVORAK тастатури и според стандардите на Обединетото Кралство и на Соединетите Американски Држави. Ова значи дека без разлика каков распоред на тастатура користите или каде се наоѓате во светот; овој софтвер ве опфати.

Друга одлична карактеристика на WyeSoft Pro Typist е неговата обемна библиотека со вежби за пишување кои се грижат за сите нивоа од почетници до напредни дактилографи. Овие вежби опфаќаат сè, од основно препознавање на букви преку сложени реченици со интерпункциски знаци.

Без разлика дали сте студент кој сака да ги подобри вашите вештини за пишување за училишна работа или канцелариски работник на кој му требаат поголеми брзини на пишување за целите на продуктивноста; WyeSoft Pro Typist може да ви помогне да ги подигнете вашите вештини! Лесниот за користење интерфејс на софтверот го прави достапен дури и за оние кои никогаш порано не користеле програми за пишување на допир.

Со неговите приспособливи поставки, како што се опциите за избор на големина на фонт/тип, заедно со прилагодливи нивоа на тежина; корисниците можат да го прилагодат своето искуство според нивните индивидуални потреби што го прави погоден за сите возрасти, од деца до возрасни!

Генерално, ако барате ефикасен начин да научите како правилно да пишувате на допир додека се забавувате во исто време, тогаш не гледајте подалеку од WyeSoft Pro Typist!

Целосни спецификации
Издавач WyeSoft
Страница на издавачи http://www.wyesoft.com
Датум на издавање 2019-03-31
Датум на додавање 2019-03-31
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Алатки за настава
Верзија 2.10
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2507

Comments: