Basketball Scoreboard Dual

Basketball Scoreboard Dual 2.0.4

Windows / PC Scoreboards / 2284 / Целосни спецификации
Опис

Ако барате сигурен и рентабилен начин да го задржите резултатот за време на кошаркарските натпревари, не гледајте подалеку од Двојна табла на кошарка. Нашиот софтвер за кошаркарски семафори за двојни терени е дизајниран да го трансформира вашиот компјутер во виртуелна табла, користејќи го компјутерот и екранот што веќе го имате.

Без разлика дали водите два натпревари истовремено во теретана или арена, или едноставно ви треба лесно за користење решение за бодување за вашата локална лига нагоре, Basketball Scoreboard Dual има сè што ви треба за да ги следите активностите.

Една од клучните карактеристики на нашиот софтвер е неговиот едноставен интерфејс со глувчето и тастатурата. Со само неколку кликања или притискање на тастатурата, можете да ги контролирате сите аспекти на семафорот - од поставување тимови и играчи до точки за следење, фаули, тајмаути и многу повеќе.

Но, тоа не е сè - Basketball Scoreboard Dual, исто така, нуди низа опции за прилагодување кои ви овозможуваат да го приспособите софтверот на вашите специфични потреби. Можете да изберете од различни фонтови и бои за текст и задни елементи; додадете логоа или друга графика; приспособете ги поставките за тајмингот како што се должината на играта и времетраењето на часовникот за шут; и уште повеќе.

Можеби најдобро од сè, нашиот софтвер е неверојатно прифатлива алтернатива на традиционалните физички табли со резултати. Наместо да трошите илјадници на скап хардвер кој може да биде тежок за инсталирање или одржување со текот на времето, Basketball Scoreboard Dual ви овозможува да ја користите постоечката компјутерска опрема на нови начини.

И бидејќи нашиот софтвер е толку флексибилен - овозможувајќи им на корисниците да се префрлаат помеѓу различни спортови користејќи ист хардвер - тој е совршен за училишта, центри во заедницата, цркви, YMCA/Upward лиги и други организации со повеќе спортски програми кои работат одеднаш.

Па зошто да чекаме? Преземете го Basketball Scoreboard Dual денес и почнете да уживате во сите придобивки од ова моќно, но сепак лесно решение за бодување!

Целосни спецификации
Издавач PC Scoreboards
Страница на издавачи http://www.pcscoreboards.com
Датум на издавање 2019-03-31
Датум на додавање 2019-03-31
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Спортски софтвер
Верзија 2.0.4
Барања за ОС Windows, Windows Vista, Windows 7, Windows 8
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2284

Comments: