My Daily Digital Journal

My Daily Digital Journal 3.0.1.1

Windows / SSuite Office Software / 10595 / Целосни спецификации
Опис

My Daily Digital Journal е домашен софтвер кој обезбедува сигурно и лично дигитално списание за секојдневно инспиративно живеење. Овој софтвер ви овозможува да ги запишете вашите секојдневни мисли, мислења и погледи на животот во вашиот сопствен дневник. Вклучува и дијалог прозорец за најавување со лозинка за да ги држите љубопитните погледи надвор од вашиот личен бизнис.

Со My Daily Digital Journal, можете да вметнете специјални знаци, емотивни икони, слики и слики во вашето пишување за поживописно прикажување на вашите мисли и идеи. Списанието исто така вклучува функција за автоматско зачувување за ваша погодност. Нема потреба рачно да ја зачувувате работата бидејќи сето тоа се прави автоматски.

Кога ќе ја стартувате апликацијата за прв пат, едноставно притиснете enter кога ќе се прикаже прозорецот за најавување. Можете да изберете своја сопствена лозинка во дијалогот за поставки. Само не заборавајте го! Оваа функција осигурува дека само овластени корисници имаат пристап до нивните лични списанија.

Една од најзначајните придобивки од користењето на My Daily Digital Journal се неговите безбедносни карактеристики. Со воспоставен систем за заштита на лозинка на овој софтвер, можете да бидете сигурни дека никој друг нема да може да пристапи или прочита што сте напишале без дозвола.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да им помогне на корисниците да се изразат креативно преку различни типови медиуми како што се слики и емотикони. Со вклучување на овие елементи во нивниот процес на пишување, корисниците можат да создадат попривлечна содржина што ги одразува нивните уникатни личности и перспективи.

Покрај тоа, My Daily Digital Journal нуди интуитивен интерфејс што ја олеснува навигацијата дури и ако не сте технолошки такт. Пријателскиот дизајн гарантира дека секој може да го користи овој софтвер без никакви тешкотии или забуни.

Покрај тоа што е лесен и безбеден, My Daily Digital Journal нуди и одлична функционалност со својата функција за автоматско зачувување која автоматски ги зачувува сите записи, така што нема потреба да се грижите за губење на какви било податоци поради прекини на струја или други непредвидени околности.

Генерално, ако барате сигурно решение за дигитално дневник со силни безбедносни карактеристики и креативни опции како што се емотикони и можности за вметнување слики, тогаш не гледајте подалеку од Мојот дневен дигитален весник!

Преглед

Вежбањето е одлична идеја, без разлика дали ги следите вашите секојдневни работи на работа или ги снимате вашите најинтимни мисли. My Daily Digital Journal е пренослива програма што го прави чувањето на дневникот забавно, лесно и безбедно. Можеме да замислиме кој било, од твине до директори, да ја користи оваа програма.

Интерфејсот на списанието е едноставен и интуитивен, налик на мини процесор на текст. На врвот има лента со алатки за форматирање, а програмата доаѓа со целосен додаток на функции за форматирање. Можете да го промените стилот и бојата на фонтот, да ја поставите бојата на позадината и да креирате списоци со точки. Можете исто така да вметнувате емотикони и слики, а особено ни се допадна менито со специјални знаци за лесно пристапување. Со функцијата за пребарување можете да пребарувате за одреден текст каде било во вашиот дневник, а приказот на календарот ги прикажува записите од ден на ден. Опционално можете да поставите лозинка, а бидејќи програмата е пренослива, таа лесно може да оди на USB-уред и да патува каде и да правите. Нема датотека за помош, но програмата дојде со датотека за читање што ги објаснува основите. Генерално, многу ни се допадна My Daily Digital Journal. Нема ништо во врска со тоа што навистина го издвојува од слични програми што ги видовме, но немаме никакви поплаки за тоа, исто така. Сметаме дека тоа е одличен избор за луѓето кои бараат лесен начин да почнат да водат секојдневна евиденција за нивниот живот.

My Daily Digital Journal доаѓа како ZIP-датотека. Достапно е по екстракција без потреба од инсталација.

Целосни спецификации
Издавач SSuite Office Software
Страница на издавачи https://www.ssuiteoffice.com/index.htm
Датум на издавање 2019-04-01
Датум на додавање 2019-03-31
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Хоби софтвер
Верзија 3.0.1.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 10595

Comments: