Ultra Recall

Ultra Recall 5.4

Windows / Kinook Software / 1484 / Целосни спецификации
Опис

Ultra Recall е моќен софтвер за управување со лични информации и знаење дизајниран да ви помогне да ги снимите, организирате и да ги потсетите сите ваши електронски информации во сите апликации што ги користите. Без разлика дали сте зафатен професионалец или студент кој се обидува да ги следи вашите истражувачки материјали, Ultra Recall може да ви помогне да останете организирани и продуктивни.

Со својот интуитивен интерфејс и робусниот сет на функции, Ultra Recall е совршена алатка за управување со сè, од белешки и веб-страници до е-пошта и документи. За разлика од другите менаџери за лични информации (PIM) кои се или премногу поедноставени или премногу комплицирани за да бидат корисни, Ultra Recall постигнува совршена рамнотежа помеѓу леснотијата на користење и моќноста.

Една од клучните карактеристики на Ultra Recall е неговата способност да фаќа информации од речиси секој извор. Без разлика дали се работи за веб-страница, е-порака или документ на вашиот компјутер, Ultra Recall го олеснува зачувувањето на важни информации со само неколку кликања. Можете дури и да влечете и пуштате датотеки директно во апликацијата за брз пристап подоцна.

Откако ќе ги снимите вашите информации во Ultra Recall, нивното организирање е едноставно благодарение на неговиот флексибилен систем за означување. Можете да доделите повеќе ознаки на секоја ставка за да ги категоризирате по тема или проект. Ова го олеснува наоѓањето на она што ви треба подоцна користејќи ја вградената функција за пребарување.

Но, можеби една од најмоќните карактеристики на Ultra Recall е неговата способност брзо да се потсети на информации кога ви е најпотребна. Со само неколку притискања на тастатурата или кликање, можете веднаш да вратите кое било парче од зачуваните податоци - нема повеќе да копате по папки или да пребарувате низ бескрајни списоци!

Ultra Recall нуди и напредни функции како шифрирање за чувствителни податоци и поддршка за повеќе бази на податоци, така што корисниците можат да управуваат со различни типови на податоци одделно доколку е потребно.

Севкупно, ако барате лесен за употреба, но моќен менаџер за лични информации што ќе ви помогне да ги одржувате сите ваши електронски податоци организирани на едно место - не гледајте подалеку од Ultra Recall!

Целосни спецификации
Издавач Kinook Software
Страница на издавачи http://www.kinook.com
Датум на издавање 2019-04-01
Датум на додавање 2019-04-01
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за управување со контакти
Верзија 5.4
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1484

Comments: