SRDx Photoshop Plugin

SRDx Photoshop Plugin 1.1.3.2

Windows / LaserSoft Imaging / 245 / Целосни спецификации
Опис

SRDx Photoshop Plugin - Ефикасно отстранување прашина и гребнатини за вашите слики

Ако сте графички дизајнер или фотограф, знаете колку е важно да имате чисти, висококвалитетни слики. Меѓутоа, кога се дигитализираат аналогните слики без корекции, може да се дигитализираат и прашина и гребнатини од оригиналот. Ова може да го направи речиси невозможно да ги задржите вашите слики без несовршености.

Таму доаѓа приклучокот SRDx Photoshop. Овој моќен приклучок е дизајниран специјално за macOS 10.10 и понови и Win7 и понови корисници кои сакаат ефикасен начин за отстранување на прашина и гребнатини од нивните дигитални слики.

Со уникатна комбинација на функции за автоматско и рачно откривање, SRDx го олеснува справувањето дури и со најпредизвикувачките задачи за отстранување на прав. Без разлика дали работите со стари фотографии или нови дигитални скенирања, овој приклучок ќе ви помогне да постигнете резултати со професионален изглед секој пат.

Една од клучните придобивки на SRDx е неговата способност да отстранува прашина и гребнатини без да користи ефекти за заматување. Ова значи дека вашите слики ќе ја задржат својата острина и јасност дури и по корекција.

Покрај моќните функции за отстранување прашина и гребнатини, SRDx го комплетира и комплетот алатки што веќе го нуди Photoshop CC. Компатибилен е со Photoshop CS4-6, како и со Photoshop Elements 14 или понови верзии.

Значи, ако барате ефикасен начин за брзо чистење на вашите дигитални слики додека го одржувате нивниот квалитет, не гледајте подалеку од SRDx Photoshop Plugin!

Целосни спецификации
Издавач LaserSoft Imaging
Страница на издавачи http://www.silverfast.com/
Датум на издавање 2019-04-01
Датум на додавање 2019-04-01
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Фотошоп приклучоци и филтри
Верзија 1.1.3.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања Photoshop CS4 and newer or Photoshop Elements 14 and newer
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 245

Comments: