Tachyon Internet Security

Tachyon Internet Security 5.0

Опис

Tachyon Internet Security е напредно антивирусно решение кое обезбедува сеопфатна заштита од сајбер закани како што се малициозен софтвер, шпионски софтвер, откуп и друг злонамерен софтвер. Со своите подобрени функции за следење и заштита во реално време, Tachyon Internet Security гарантира дека вашиот систем и важни информации се безбедни од каква било потенцијална штета.

Како што интернетот станува се повеќе интегриран во нашиот секојдневен живот, ризикот од сајбер напади значително се зголеми. Сајбер-криминалците постојано развиваат нови начини за искористување на пропустите во компјутерските системи и кражба на чувствителни информации. Тука доаѓа Tachyon Internet Security - обезбедува моќна одбрана од овие закани.

Една од клучните карактеристики на Tachyon Internet Security се неговите напредни способности за скенирање. Софтверот користи комбинација од откривање базирано на потпис и анализа на однесувањето за да ги идентификува потенцијалните закани на вашиот систем. Ова значи дека дури и ако вирус или малициозен софтвер не е виден претходно, Tachyon Internet Security сè уште може да го открие врз основа на неговото однесување.

Покрај неговите можности за скенирање, Tachyon Internet Security вклучува и функции за следење во реално време кои постојано го следат вашиот систем за каква било сомнителна активност. Доколку се откријат какви било потенцијални закани, софтверот веднаш ќе преземе акција за да ги блокира пред да предизвикаат каква било штета.

Друга важна карактеристика на Tachyon Internet Security е неговата способност да ги заштити вашите онлајн активности. Софтверот вклучува вграден заштитен ѕид кој го блокира неовластен пристап до вашиот компјутер од надворешни извори како што се хакери или веб-локации заразени со малициозен софтвер. Вклучува и анти-фишинг заштита што помага да се спречи да станете жртва на измами со фишинг дизајнирани да ги украдат вашите лични податоци.

Tachyon Internet Security вклучува и неколку дополнителни алатки дизајнирани да ги оптимизираат перформансите на вашиот систем и да ја подобрат целокупната безбедност. Тие вклучуваат менаџер за стартување кој ви овозможува да контролирате кои програми започнуваат кога ќе го подигнете компјутерот, како и уништувач на датотеки кој безбедно ги брише чувствителните датотеки за да не може да ги врати некој друг.

Севкупно, ако барате напредно антивирусно решение кое обезбедува сеопфатна заштита од сајбер закани, истовремено оптимизирајќи ги перформансите на системот, тогаш не гледајте подалеку од Tachyon Internet Security!

Целосни спецификации
Издавач INCA Internet
Страница на издавачи http://inca.co.kr/en/index.html
Датум на издавање 2019-04-04
Датум на додавање 2019-04-04
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Антивирусен софтвер
Верзија 5.0
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 38

Comments: