Advanced Uninstaller Pro

Advanced Uninstaller Pro 12.25

Windows / Innovative Solutions / 3890546 / Целосни спецификации
Опис

Advanced Uninstaller PRO 12 е моќен и сеопфатен софтвер за деинсталирање кој ви помага да ги отстраните несаканите програми, приклучоци, ленти со алатки и киднапери на прелистувачи од вашиот Windows компјутер. Со својот едноставен и интуитивен интерфејс, Advanced Uninstaller PRO го олеснува деинсталирањето на програмите брзо и целосно. Програмата е целосно компатибилна со сите верзии на Windows (10, 8, 7, Vista, XP) и во 32- и 64-битни изданија.

Една од клучните карактеристики на Advanced Uninstaller PRO е неговиот монитор за инсталација. Оваа алатка може да ги следи сите дејства што програмата ги извршува на вашиот компјутер додека се инсталира. Advanced Uninstaller PRO ги памети овие промени, така што подоцна можете целосно да ја деинсталирате таа програма без да оставите никакви траги зад себе. Оваа функција го издвојува Advanced Uninstaller PRO од другите деинсталатори на пазарот.

Покрај целосното отстранување на програмите од вашиот систем, Advanced Uninstaller PRO може да ги поправи и скршените записи во регистарот и да ги исчисти нефункционалните кратенки од менито за почеток. Може дури и да ги отстрани досадните алатници на прелистувачот, приклучоците и киднаперите што другите деинсталатори не ги допираат.

Новиот стил на дизајн на програмата нуди многу подобро корисничко искуство, додека сè уште ги обезбедува сите исти одлични карактеристики како претходните верзии на софтверот. Информациите и помошта што се лесни за читање се лесно достапни низ програмата за да ве водат на секој чекор од патот.

Advanced Uninstaller PRO, исто така, помага вашиот компјутер да работи со полна брзина со тоа што добро се грижи за регистарот и услугите на Windows. Открива дупликат датотеки на вашиот систем за да ослободи простор на дискот, па дури и ви помага да вклучите компресија на датотеки на Windows доколку е потребно.

Приватноста е уште еден важен аспект кога станува збор за редовно користење на компјутер. Имајќи го ова на ум, Advanced Uninstaller PRO вклучува неколку алатки за приватност, како што се бришење на историјата на прелистување веб во многу апликации или уништување датотеки за да не можат да бидат обновени од некој друг кој може да го користи вашиот компјутер откако ќе го направите тоа.

Генерално, ако барате лесен за употреба, но моќен софтвер за деинсталирање за компјутери со Windows, тогаш не гледајте подалеку од Advanced Uninstaller Pro!

Целосни спецификации
Издавач Innovative Solutions
Страница на издавачи http://www.innovative-sol.com
Датум на издавање 2019-04-02
Датум на додавање 2019-04-08
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Деинсталатори
Верзија 12.25
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 366
Вкупно преземања 3890546

Comments: