MarshallSoft Client Mailer for Delphi

MarshallSoft Client Mailer for Delphi 5.2

Windows / MarshallSoft Computing / 106 / Целосни спецификации
Опис

MarshallSoft Client Mailer за Delphi е моќен софтвер за маркетинг преку е-пошта кој им овозможува на компаниите, професионалците, клубовите, е-издавачите и поединците да испраќаат персонализирани е-пошта, билтени, фактури и известувања до мејлинг листа заснована на дозволи од нивните Делфи програма. Со своите напредни функции и способности, клиентот Мејлер е суштинска алатка за бизнисите кои сакаат да останат во контакт со нивната база на клиенти.

Една од клучните карактеристики на MCM4D е неговата способност да испраќа текст или HTML пошта директно од апликација. Ова значи дека корисниците можат да креираат приспособени пораки користејќи свои шаблони или дизајни и да ги испраќаат брзо и лесно. Софтверот, исто така, поддржува повеќе прилози за корисниците да можат да вклучат датотеки како што се слики или документи со своите пораки.

Друга важна карактеристика на Client Mailer е неговата поддршка за различни групи на знаци вклучувајќи ISO-8859 и ASCII множества знаци, како и WIN_1252, WIN_1255 и UTF8 множества знаци. Ова осигурува дека пораките се испорачуваат точно без оглед на јазикот или кодирањето.

MCM4D користи и замена за макро за да ја персонализира појдовната пошта со насочени прилози. Ова значи дека корисниците можат да креираат динамична содржина врз основа на специфични критериуми како што се име на клиент или историја на купување. Дополнително, софтверот може да се справи со масовното испраќање на списокот за дистрибуција што го прави идеален за испраќање билтени или промотивни понуди.

За да се обезбеди брзо време на испорака, дури и кога се испраќаат големи количини на пораки истовремено, Клиент Мејлер поддржува до 32 конекции или канали одеднаш. Ова им овозможува на корисниците брзо да ја изнесат својата порака без да чекаат секоја порака да се испрати поединечно.

Покрај тоа, MCM4D има голема способност за откривање грешки и евиденција, што помага да се идентификуваат какви било проблеми за време на процесот на испраќање. одговори. Ова им олеснува на програмерите кои сакаат поголема контрола врз тоа како ја користат оваа алатка во нивните апликации.

Понатаму, MarshallSoft Client Mailer поддржува SMTP (ESMTP) и POP3 автентикација што обезбедува сигурна комуникација помеѓу серверите. Дополнително, поддржува масовна пошта на списокот за дистрибуција и сервери за е-пошта кои бараат SSL/TLS. Ова го прави идеален не само за мали бизниси но и поголеми организации кои бараат сигурни решенија за е-пошта маркетинг.

Конечно, лиценцата вклучува една година техничка поддршка, заедно со ажурирања што може да се преземат. верзии на Delphi преку Delphi XE-8 и Delphi Seattle. Компатибилен е и со 32-битен и 64-битен Windows преку Windows 10, што го прави достапен на различни платформи.

In conclusion,the MarshallSoft Client MailerforDelphioffersa comprehensive setof features designed specificallyfor businesseslookingto streamlineemailmarketingefforts.Withitsabilitytosendpersonalizede-mailsinbulk,tohandleundeliverablemailreplies,andtomanagemultipleuserreplies,thissoftwareisidealforanybusinesslookingtostayconnectedwiththeircustomerswhilesavingtimeandresources.Thelicenseincludesoneyearoftechnicalsupportandalongwithroyalty-freedistribution,youcanrestassuredthatyou'regettingthebestvalueforyourmoney.So why wait? Преземете го MarshallSoftClientMailer forDelphitoday и започнете со рационализација на вашите деловни операции!

Целосни спецификации
Издавач MarshallSoft Computing
Страница на издавачи http://www.marshallsoft.com/
Датум на издавање 2019-04-10
Датум на додавање 2019-04-10
Категорија Комуникации
Под категорија Софтвер за е-пошта
Верзија 5.2
Барања за ОС Windows 98/Me/NT/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/8/10
Барања None
Цена $119
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 106

Comments: