Free Hex Editor Neo

Free Hex Editor Neo 6.42.05.6195

Windows / HHD Software / 62978 / Целосни спецификации
Опис

Free Hex Editor Neo е моќна и разновидна софтверска алатка која ви овозможува лесно да ги уредувате и анализирате вашите хексадецимални податоци и бинарни датотеки. Без разлика дали сте развивач, програмер или само некој кој работи со ASCII, хексадецимален, децимален, пловечки, двоен и бинарни податоци на редовна основа, Free Hex Editor Neo е совршено решение за сите ваши потреби за уредување.

Со своите можности за уредување оптимизирани за големи датотеки, Free Hex Editor Neo може да се справи дури и со најголемите датотеки без никакви проблеми со заостанување или изведба. Ова го прави идеален избор за секој кој треба редовно да работи со големи количини на податоци.

Една од клучните карактеристики на Free Hex Editor Neo е неговата способност да прави закрпи со само два кликнувања на глувчето. Ова значи дека можете лесно да манипулирате со вашите датотеки EXE, DLL, DAT, AVI, MP3 или JPG без да се грижите за сложените техники за кодирање или програмирање.

Покрај оваа функција за создавање закрпи, Free Hex Editor Neo нуди и неограничена функционалност за враќање или повторување. Ова значи дека можете лесно да се вратите на претходните верзии на вашата датотека доколку е потребно, без да изгубите важни промени.

Друга одлична карактеристика на Free Hex Editor Neo е неговата историја на визуелна работа со способност за разгранување. Ова ви овозможува да видите точно какви промени се направени во вашата датотека со текот на времето и како тие влијаеле на целокупната структура и содржина.

Историјата на промени може да се зачува со цел нивна подоцнежна модификација што им олеснува на корисниците на кои им треба пристап до нивната претходна работа во кое било дадено време. Дополнително, овој софтвер има операции со таблата со исечоци кои им овозможуваат на корисниците беспрекорно да копираат/залепуваат текст од еден документ во друг документ.

Free Hex Editor Neo, исто така, поддржува режим на уредување бајти, како и режим на уредување зборови што им овозможува на корисниците да ги уредуваат своите документи во различни формати во зависност од нивната желба. Исто така, поддржува режим на уредување со двојни зборови што им овозможува на корисниците да уредуваат документи во 64-битен формат, додека режимот за уредување четири зборови им овозможува да уредуваат документи во 128-битен формат.

Понатаму, овој софтвер има режим за уредување пловечки што им овозможува на корисниците да ги уредуваат броевите со подвижна запирка додека режимот за уредување двојни им овозможува да уредуваат двојна прецизност на броеви со подвижна запирка што им олеснува на програмерите кои работат на сложени проекти кои вклучуваат овие типови броеви.

Целокупниот бесплатен Hex Editor Neo е одличен избор за секој што бара моќна, но лесна за употреба алатка за хексадецимален уредувач, која нуди неограничена функционалност за поништување/повторување, заедно со можности за зачувување/оптоварување на историјата на визуелна операција, како и карактеристики за создавање закрпи, меѓу другото што го прави тоа. едношалтерско решение кога работите со ASCII хексадецимален пловечки двојни бинарни податоци!

Целосни спецификации
Издавач HHD Software
Страница на издавачи http://www.hhdsoftware.com
Датум на издавање 2019-04-11
Датум на додавање 2019-04-11
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Алатки за кодирање
Верзија 6.42.05.6195
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 29
Вкупно преземања 62978

Comments: