Galactic Space Screensaver

Galactic Space Screensaver 2.0

Опис

Ако барате уникатен и визуелно зачудувачки заштитник на екранот за вашиот десктоп компјутер со Windows, не гледајте подалеку од Galactic Space Screensaver. Овој заштитник на екранот ве води на патување низ далечна галаксија, исполнета со милиони мали и големи ѕвезди кои се движат и ротираат околу галактичкиот центар.

Една од истакнатите карактеристики на Galactic Space Screensaver се неговите специјални ефекти и градиентните бои. Овие елементи додаваат длабочина и димензија на веќе хипнотизирачката визуелност, создавајќи извонредно искуство кое ќе ве остави да се чувствувате опуштено и инспирирано.

Инсталирањето на Galactic Space Screensaver е неверојатно лесно - едноставно преземете го од нашата веб-локација и следете ги едноставните упатства за инсталација. Откако ќе се инсталира, овој заштитник на екранот е компатибилен со која било резолуција на екранот, што го прави совршен и за домашни и за канцелариски компјутери.

Но, она што навистина го издвојува Galactic Space Screensaver е неговата способност да ги импресионира другите. Без разлика дали тоа им го покажувате на членовите на семејството или на колегите, овој софтвер сигурно ќе остави траен впечаток. И најдобро од се? Тоа е потполно бесплатно!

Па зошто да чекаме? Преземете го Galactic Space Screensaver денес и издигнете го вашето искуство на работната површина до нови височини!

Целосни спецификации
Издавач SaversPlanet
Страница на издавачи http://www.saversplanet.com
Датум на издавање 2019-04-17
Датум на додавање 2019-04-17
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Скринсејвери
Верзија 2.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8

Comments: