iMyFone KeyGenius

iMyFone KeyGenius 2.0

Windows / iMyfone Technology / 79 / Целосни спецификации
Опис

iMyFone KeyGenius: Крајното решение за дешифрирање на резервните лозинки на iTunes

Ако сте корисник на iOS, тогаш знаете колку е важно редовно да правите резервна копија на вашиот уред. iTunes е една од најпопуларните алатки за правење резервна копија на уредите со iOS, но доаѓа со клуч - шифрирање. Кога ќе ја шифрирате вашата резервна копија од iTunes, ќе треба да внесувате лозинка секогаш кога ќе сакате да пристапите до неа. Ова може да биде фрустрирачко ако ја заборавите лозинката или ако некој друг ја постави лозинката и не ја сподели со вас.

За среќа, постои решение – iMyFone KeyGenius. Оваа професионална алатка е дизајнирана специјално за да им помогне на корисниците на iOS брзо да ги дешифрираат нивните шифрирани резервни копии на iTunes. Со KeyGenius, наоѓањето на вашата резервна лозинка на iTunes никогаш не било полесно.

Лесен за употреба интерфејс

Една од најдобрите работи за iMyFone KeyGenius е неговиот лесен за користење интерфејс. Не ви треба никакво техничко знаење или искуство за да го користите овој софтвер - само следете три едноставни чекори и вашата шифрирана резервна копија од iTunes ќе биде дешифрирана за кратко време.

Напредни алгоритми за 100% стапка на дешифрирање

KeyGenius користи напредни алгоритми кои обезбедуваат 100% стапка на дешифрирање за шифрирани резервни копии на iTunes. Ова значи дека без разлика колку е сложена или долга вашата лозинка, KeyGenius ќе ја пронајде и ќе ја дешифрира вашата резервна копија.

Висока флексибилност

Друга одлична карактеристика на iMyFone KeyGenius е неговата висока флексибилност кога станува збор за отклучување на шифрирани резервни копии на iTunes. Софтверот нуди различни начини за отклучување на резервната копија, така што шансите за успешно дешифрирање на шифрирана резервна копија на iTunes се големи.

Забрзување на процесорот за блескави брзини

iMyFone KeyGenius, исто така, поддржува забрзување на процесорот што работи извонредно со извонредни брзини, решавајќи ги сите проблеми за неколку минути!

Заклучок:

Како заклучок, ако барате сигурна и ефикасна алатка која може да ви помогне брзо да ја дешифрирате шифрираната резервна копија на iTunes без никакви проблеми или врева, тогаш не гледајте подалеку од iMyFone KeyGenius! Со својот лесен за користење интерфејс и напредните алгоритми кои обезбедуваат 100% стапка на дешифрирање заедно со високата флексибилност во опциите за отклучување го прави овој софтвер да се издвојува од другите во својата категорија!

Целосни спецификации
Издавач iMyfone Technology
Страница на издавачи https://www.imyfone.com/
Датум на издавање 2019-04-17
Датум на додавање 2019-04-17
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 2.0
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 79

Comments: