SSuite Office Writer's D'Lite

SSuite Office Writer's D'Lite 2.8.4.4

Windows / SSuite Office Software / 184 / Целосни спецификации
Опис

SSuite Office Writer's D'Lite: Совршена алатка за вашите потреби за пишување

Дали барате едноставна, но моќна алатка за пишување што може да ви помогне да започнете со вашиот следен роман, расказ или статија? Не гледајте подалеку од SSuite Office Writer's D'Lite. Овој деловен софтвер е дизајниран да обезбеди доволно функционалност за да ве натера да пишувате без никакво одвлекување.

Со SSuite Office Writer's D'Lite, можете да започнете да пишувате од моментот кога ќе ја отворите апликацијата. Ги има сите важни функции и форматирање на текст потребни за да ве зафати, вклучувајќи ги и приспособените поставки на страницата за полесно прегледување на вашиот документ. Чувајте го курсорот на ниво на очите за најдобар фокус и пишување.

Една од истакнатите карактеристики на овој софтвер е неговата целосна статистика видлива на лентата за статус. Ова ве одржува во тек со вашиот текстуален документ додека пишувате, овозможувајќи ви да го следите вашиот напредок и да останете мотивирани во текот на процесот на пишување.

Друга одлична работа за SSuite Office Writer's D'Lite е тоа што не бара Java или. Мрежа за работа, што го прави многу мал и пренослив. Можете да го носите со себе каде и да одите и да го користите на кој било компјутер без да се грижите за проблеми со компатибилноста.

За моќните корисници кои претпочитаат кратенки на тастатурата наместо кликнувања на глувчето, овој софтвер ги има на располагање сите потребни копчиња за кратенки за уредување. И ако има какви било прашања или грижи за тоа како да користите одредени функции, едноставно притиснете го копчето F1 за повеќе информации.

Покрај тоа што е лесен за употреба и пренослив, SSuite Office Writer's D'Lite, исто така, одговара на големината на целата страница за најдобро гледање на скрипта. Ова осигурува дека вашата работа изгледа професионално од почеток до крај.

Генерално, ако едноставноста и функционалноста се најважните во алатката за пишување, тогаш не гледајте подалеку од SSuite Office Writer's D'Lite. Обезбедува сè што е потребно без никакви непотребни ѕвона или свирчиња да ја попречат продуктивноста!

Целосни спецификации
Издавач SSuite Office Software
Страница на издавачи https://www.ssuiteoffice.com/index.htm
Датум на издавање 2019-04-22
Датум на додавање 2019-04-22
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за обработка на текст
Верзија 2.8.4.4
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 184

Comments: