Active Data CD/DVD/Blu-ray Burner

Active Data CD/DVD/Blu-ray Burner 6.0.1

Windows / Active Data Recovery Software / 752 / Целосни спецификации
Опис

ЦД/ДВД/Blu-ray режач за активни податоци: врвно решение за снимање на вашите датотеки и папки

Дали сте уморни да се борите со комплициран софтвер кога станува збор за снимање на вашите датотеки и папки на дискови? Не гледајте подалеку од Active Data CD/DVD/Blu-ray Burner, врвното решение за сите ваши потреби за снимање податоци. Со својот кориснички интерфејс и широкиот опсег на поддржани типови дискови, овој софтвер е совршен и за почетниците и за искусни корисници.

Што е Active Data CD/DVD/Blu-ray режач?

Active Data CD/DVD/Blu-ray Burner (исто така познат како Active@ Data Burner) е моќна софтверска алатка дизајнирана да ви помогне да снимате датотеки и папки на различни типови дискови. Без разлика дали треба да креирате резервни копии на важни документи или да снимате видео-датотеки на DVD или Blu-ray-дискови, овој софтвер има сè што ви треба за да ја завршите работата брзо и лесно.

Една од клучните карактеристики што го издвојува Active@ Data Burner од другите слични алатки на пазарот е неговата поддршка за широк опсег на различни типови дискови. Ова ги вклучува не само стандардните ЦД-а и ДВД-а, туку и поновите формати како HD DVD и Blu-ray-дисковите. Без разлика на кој тип на медиум треба да ги запалите вашите податоци, овој софтвер ве опфати.

Друга голема предност на користењето на Active@ Data Burner е неговиот интуитивен кориснички интерфејс. За разлика од некои други алатки за снимање податоци што може да бидат збунувачки или тешки за користење, овој софтвер го олеснува изборот на датотеките или папките што сакате да ги запишете на избраниот тип на диск. Плус, сите внесени параметри се зачувуваат како кориснички поставки, така што следниот пат околу претходните поставки се појавуваат во полето за дијалог.

Клучни карактеристики

Некои клучни карактеристики што го издвојуваат Active@ Data Burner вклучуваат:

- Поддршка за широк спектар на различни типови дискови, вклучувајќи ЦД-а, ДВД-а (и -R/+R), HD DVD, Blu-Ray дискови

- Целосно нов кориснички интерфејс

- Способност за зачувување/обновување колекции на датотеки

- Секој локален корисник може да снима датотеки на диск без администраторски права

- Поддршка за автоматизација преку параметри на командната линија

- Целосна поддршка за знаци на Уникод (неанглиски имиња на датотеки/имиња на папки)

Со овие функции на дофат на раката, нема ограничување за тоа што можете да направите со Active@ Data Burner!

Леснотија на користење

Едно нешто што многу корисници го ценат за овој софтвер е колку е лесен за користење. Без разлика дали сте искусен корисник на компјутер или штотуку почнувате со технологијата воопшто, започнувањето со Active@ Data Burner не може да биде поедноставно.

За да започнете со користење на програмата, едноставно изберете „Burn Files“ од екранот на главното мени што ќе ги одведе корисниците директно во избирањето на саканата датотека(и) што сакаат да бидат напишани на нивниот избран медиумски формат, како што е CD-RW итн., потоа кликнете на „Burn Копчето " лоцирано во долниот десен агол откако ќе се подготви! Навистина не станува многу полесно од тоа!

Компатибилност

Друга одлична карактеристика на овој производ лежи во неговата компатибилност на повеќе платформи, вклучувајќи ги оперативните системи Windows 10/8/7/Vista/XP што го прави достапен за речиси секој на кој му треба пристап, без разлика дали веќе има инсталирано постара верзија на нивниот компјутерски систем!

Заклучок

Како заклучок, препорачуваме да се пробаат активните податоци за CD/dvd/blu ray режач доколку барате ефикасен начин за управување со сите тие важни документи додека ги чувате безбедни од какви било потенцијални загуби поради непредвидени околности како што се хардверски дефект итн., плус можност за автоматизирање процесот преку параметрите на командната линија заштедува време овозможувајќи поголемо фокусирање кон другите задачи што се при рака!

Целосни спецификации
Издавач Active Data Recovery Software
Страница на издавачи http://www.ntfs.com/products.htm
Датум на издавање 2019-04-23
Датум на додавање 2019-04-22
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД режачи
Верзија 6.0.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 752

Comments: