Able Image Browser

Able Image Browser 2.0.14.14

Windows / GraphicRegion / 2716 / Целосни спецификации
Опис

Способен прелистувач на слики - вашиот врвен софтвер за дигитални фотографии

Дали сте уморни од користење на бавен и комплициран софтвер за гледање слики? Дали сакате едноставно, брзо и евтино решение за прегледување на вашите дигитални фотографии? Не гледајте подалеку од Able Image Browser!

Aable Image Browser е целосно опремено решение за прегледување слики што ги поддржува сите вообичаени формати на слики, вклучувајќи JPEG (JPG и JPE), GIF, Bitmaps (BMP, RLE и DIB), TIFF (TIF и FAX), Metafiles (WMF и EMF) , икони (ICO), PNG, PCX, TGA (TARGA, VDA, ICB, VST, PIX), PBM, PGM и PPM. Со својот широк опсег на поддржани формати, Able Image Browser е совршена алатка за секој кој сака да ги прегледува своите дигитални фотографии без да се грижи за проблемите со компатибилноста.

Но, тоа не е се! Способниот прелистувач на слики доаѓа и со напредни функции како што се претворање на слики во Adobe PDF или PostScript PS формат. Можете дури и да ги конвертирате вашите слики во безжичен битмап формат за лесно споделување на мобилни уреди. И со својата функција за приказ на сликички со поддршка за опции за меморија и кеширање на дискот достапни на вашите прсти.

Една од најдобрите работи за Able Image Browser е неговиот кориснички интерфејс. Софтверот е дизајниран да биде едноставен за користење, така што дури и почетниците можат лесно да се движат по него. Можете брзо да прелистувате низ вашата колекција на фотографии користејќи ја функцијата за прикажување сликички или да додавате слики во омилените за подоцна да ги гледате или зачувувате како колекција на слики.

Напредните корисници ќе ја ценат напредната функционалност за приказ на сликички која им овозможува да ја приспособат големината на нивните сликички според нивните преференции. Тие исто така можат да ги печатат или извезуваат своите сликички во различни формати како што се BMP или JPG.

Во краток преглед:

- Ги поддржува сите вообичаени формати на слики

- Конвертирање слики во Adobe PDF/PostScript PS/EPS/Безжична битмапа

- Приказ на сликички со поддршка за кеширање меморија/диск

- Сликите може да се додадат во омилени

- Напредна функционалност за прикажување/печатење/извоз на сликички

Со сеопфатниот сет на функции на Able Image Browser во комбинација со неговиот кориснички интерфејс го прави одличен избор за секој што бара доверливо софтверско решение за дигитални фотографии по прифатлива цена.

Па зошто да чекаме? Преземете го прелистувачот Able Image денес!

Целосни спецификации
Издавач GraphicRegion
Страница на издавачи http://www.graphicregion.com
Датум на издавање 2019-04-23
Датум на додавање 2019-04-23
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Прегледувачи на слики
Верзија 2.0.14.14
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2716

Comments: