XePlayer

XePlayer 6.0.1

Опис

XePlayer: Најдобар емулатор за Android за компјутер

Дали сте уморни од играње на вашите омилени игри со Android на мал екран? Дали сакате да ги стартувате вашите омилени апликации на вашиот Windows систем? Ако одговорот е да, тогаш XePlayer е совршено решение за вас. XePlayer е бесплатен емулатор за Android кој им овозможува на сите игри и апликации на Android да работат непречено во Windows системите. Изграден е на x86 Architecture, кој поддржува напредни функции како OpenGL и хардверско забрзување, што го прави побрз, постабилен и компатибилен од другите емулатори на Android.

XePlayer нуди беспрекорно искуство кога станува збор за извршување на апликации за Android на вашиот компјутер. Со својата функција за снимање видео, подлога за игри и поддршка за тастатура и внатрешна интегрирана компатибилност на продавницата на Google Play со сите апликации (повеќе од 99% од нив), XePlayer стана главен избор за гејмерите кои сакаат да ги играат своите омилени мобилни игри на нивните компјутери.

Истакнати карактеристики на XePlayer:

Брзо време на одговор: Една од најзначајните предности на користењето на Xeplayer е неговото брзо време на одговор. Емулаторот никогаш не замрзнува или заостанува додека работи некоја апликација или игра.

Високи перформанси: Можете да ги видите највисоките перформанси со емулаторот Xeplayer бидејќи е дизајниран врз основа на најновата верзија на кернелот Android 4.4.2 и е компатибилен и со x86 и со AMD процесори.

Стабилност: Брзината на одговор на андроид емулаторот Xeplayer е навистина брза и многу стабилна во споредба со другите емулатори достапни на пазарот.

Најдобро искуство во игра: Овој емулатор на Android обезбедува одлично искуство за играње бидејќи поддржува напредни функции како OpenGL и забрзување на хардверот што ги прави игрите помазни од кога било досега.

Претходно инсталирани апликации: Управувачот со датотеки, Facebook Lite, апликациите за камера се веќе инсталирани во овој емулатор за корисниците да можат веднаш да почнат да ги користат без никакви проблеми.

Достапна е функцијата за тресење: Функцијата за тресење достапна во овој емулатор им олеснува на корисниците да контролираат одредени апликации како игри или фитнес тракери со тресење на нивниот уред наместо постојано допирање на копчињата.

Достапни се продавницата и прелистувачот на Google Play: Продавницата и прелистувачот на Google Play се исто така достапни во овој емулатор на Android, така што корисниците можат да преземаат нови апликации директно од таму без да мора да ја напуштат апликацијата што моментално ја користат.

Компатибилност:

Xeplayer android Emulator поддржува оперативни системи Windows 7/8/10/xp/Laptop што значи дека секој може да го користи овој софтвер без оглед на типот или брендот на компјутер што го има.

Заклучок:

Како заклучок, Xeplayer Android Emulator за компјутер е одлична алатка за гејмерите и развивачите на апликации кои сакаат да ги тестираат своите апликации на поголем екран или едноставно да уживаат во играње мобилни игри на нивните компјутери, без да се грижат за проблемите со компатибилноста или проблемот со перформансите.xeplayer е бесплатен ЗА ПРЕЗЕМАЊЕ И ЛЕСНО ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ ЗА КОРИСНИЦИТЕ ДА МОЖАТ ДА ПОЧНАТ ДА ЈА КОРИСТАТ ВЕДНАШ БЕЗ НИКАКВА КАКОВ. МОБИЛНИ ИГРИ НА НИВНИТЕ КОМПЈУТЕРИ. ДАЛИ СТЕ ПРОВИПЕР НА АПЛИКАЦИИ ИЛИ САМО ГЕМЕР КОЈ БАРА ОДЛИЧЕН ЕМУЛАТОР, XEPLAYER Е СОВРШЕНО РЕШЕНИЕ ЗА ВАС. ПРЕЗЕМЕТЕ ГО СЕГА И ЗАПОЧНЕТЕ ДА ЈА ВИДЕТЕ!

Целосни спецификации
Издавач XePlayer
Страница на издавачи http://www.xeplayer.com
Датум на издавање 2019-04-24
Датум на додавање 2019-04-23
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Оперативни системи и ажурирања
Верзија 6.0.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 18412

Comments: