GTasksToolkit

GTasksToolkit 1.01

Windows / Neil Gerstenberg / 17 / Целосни спецификации
Опис

GTasksToolkit: Софтвер за врвна продуктивност за управување со задачи

Дали сте уморни од жонглирање со повеќе задачи и се мачите да ги следите сите? Дали постојано заборавате важни рокови или детали? Не гледајте подалеку од GTasksToolkit, софтверот за врвна продуктивност за управување со задачи.

Со GTasksToolkit, можете лесно да креирате подзадачи, да бришете и креирате задачи, да преместувате задачи помеѓу списоци, да пребарувате и филтрирате задачи. Но, тоа не е сè - нашиот софтвер исто така ви овозможува да влечете и испуштате задачи за да креирате подзадачи, како и лесно да креирате нови задачи.

Но, она што го издвојува GTasksToolkit од другиот софтвер за управување со задачи е неговата целосна претплата за верзијата. Со платена претплата, корисниците можат да ги обноват избришаните задачи и да ги увезуваат/извезуваат своите податоци од Google Tasks (вклучувајќи ги подзадачите и датумите на достасување) за резервна копија или миграција помеѓу сметките.

Без разлика дали сте зафатен професионалец кој се обидува да остане на врвот на обемот на работа или студент кој сака поефикасно да управува со вашите задачи, GTasksToolkit има сè што ви треба за да го насочите процесот на управување со задачите. Кажете им збогум на пропуштените рокови и заборавените детали - пробајте го GTasksToolkit денес!

Целосни спецификации
Издавач Neil Gerstenberg
Страница на издавачи https://www.gcaltoolkit.com
Датум на издавање 2019-04-23
Датум на додавање 2019-04-23
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Друго
Верзија 1.01
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Java Runtime 1.7
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 17

Comments: