iSumsoft Cloner

iSumsoft Cloner 3.0

Опис

iSumsoft Cloner е моќен и сигурен софтвер за клонирање на системот/партицијата на Windows кој ви овозможува да го клонирате вашиот оперативен систем или партиција на Windows на друг хард диск, HDD или SSD без загуба на податоци. Со овој софтвер, можете да користите различни начини за клонирање на вашиот Windows OS или партиција од HDD на SSD. Тоа ви овозможува да го клонирате вашиот Windows OS или партиција на друг HDD/SSD со брза и директна копија. Репликата на системот или партицијата на Windows може директно да работи на целниот хард диск без повторно инсталирање.

Овој софтвер е дизајниран за корисници кои сакаат лесен и ефикасен начин за клонирање на нивниот оперативен систем или партиција Windows. Без разлика дали го надградувате вашиот хард диск, заменувате неисправен или едноставно сакате резервна копија од тековното поставување, iSumsoft Cloner ве опфати.

Една од најдобрите карактеристики на iSumsoft Cloner е неговата способност да создаде целосна резервна копија од вашиот Windows систем или партиција и да ја врати на целниот HDD/SSD диск кога е потребно. Резервната копија на системот или партицијата на Windows може да работи совршено на целниот диск без никаков проблем.

Друга одлична карактеристика е тоа што овој софтвер ви овозможува да го клонирате оперативниот систем или партицијата на Windows без да се најавите на работната површина од диск за подигање. На овој начин, ги клонира прозорците поцелосно зачувувајќи ги сите поставки за податоци и програми без потреба од повторно инсталирање.

iSumsoft Cloner поддржува и GPT и MBR стил на партиции што го прави компатибилен со повеќето модерни системи. Ова значи дека сите корисници може слободно да го користат доколку е потребно.

Корисничкиот интерфејс за iSumsoft Cloner е чист и лесен за користење што го прави достапен дури и за почетниците корисници кои претходно имаат мало искуство со клонирање на нивните системи/партиции. Самиот процес е јасен; едноставно изберете што треба да се клонира (Windows OS/партиција), изберете каде треба да се клонира (HDD/SSD), потоа оставете iSumsoft Cloner да ја направи својата магија!

Севкупно, iSumsoft Cloner е еден од најмоќните чисти и лесни за употреба, апсолутно безбедни софтвери за клонирање прозорци достапни на денешниот пазар! Обезбедува ефикасно решение за оние кои бараат лесен излез кога ги надградуваат нивните хард дискови, додека се осигурува дека нема загуба на податоци при преносот!

Целосни спецификации
Издавач iSumsoft
Страница на издавачи http://www.isumsoft.com/
Датум на издавање 2019-04-23
Датум на додавање 2019-04-23
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Оперативни системи и ажурирања
Верзија 3.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 10
Вкупно преземања 204

Comments: