Picture Organizer

Picture Organizer 8.0.1.1

Windows / Accessory Software / 119 / Целосни спецификации
Опис

Организатор на слики - Врвен софтвер за дигитални фотографии

Дали сте уморни од тоа да имате неорганизирана колекција на слики и мултимедијални датотеки на вашиот компјутер? Дали сакате лесно да ги наоѓате, организирате, прикажувате, уредувате, печатите и испраќате по е-пошта вашите слики и слики? Не гледајте подалеку од Picture Organizer - врвниот софтвер за дигитални фотографии.

Picture Organizer е сеопфатен софтвер кој ви овозможува да управувате со сите ваши дигитални фотографии и мултимедијални датотеки на едно место. Со својот кориснички интерфејс и моќните функции, тој е совршена алатка и за аматерски фотографи и за професионалци.

Најдете ги вашите слики со леснотија

Една од најфрустрирачките работи за да имате голема колекција на слики е да се обидете да ја пронајдете онаа што ја барате. Со можностите за пребарување на Picture Organizer, наоѓањето на вашите слики никогаш не било полесно. Можете да креирате списоци на папки кои содржат различни типови и категории на датотеки кои брзо се лоцираат со кликнување на копче. Кога ќе се најдат слики, тие лесно се додаваат во тековниот фото албум или пакет со слики.

Организирајте ги вашите слики во албуми

Сликите може да се организираат по фотоалбуми без промена на нивната локација на дискот. Ова значи дека можете да ги чувате сите ваши фотографии во нивните оригинални папки додека сеуште ќе можете да ги организирате во албуми врз основа на теми или настани. Можете исто така да креирате пакети со слики кои може да се испраќаат и примаат преку Интернет користејќи е-пошта. Сликите во пакет може да вклучуваат описи и коментари кои лесно може да се примат и да се интегрираат во друг фото албум.

Прикажете ги вашите слики со стил

Со стотици преодни ефекти помеѓу гледање слики, репродукција на WAVE, MIDI или MP3 музика во заднина - создавањето прекрасни слајдови никогаш не било полесно! Компонентата Window Media Player е дел од програмата за да можете да репродуцирате аудиовидео, MP3, како и други поддржани формати на медиа плеер директно од Организатор на слики.

Уредете ги вашите слики како професионалец

Picture Organizer е опремен со низа алатки за уредување што им овозможува на корисниците да сечат и залепуваат делови од една слика на друга; додадете повеќе текстуални зборови или реченици користејќи бројни фонтови и бои; додавајте форми користејќи уште милиони бои; направи честитки за секоја пригода кои потоа може да се испратат преку електронска пошта преку Интернет; снимајте AVI и WMV видео клипови како JPG фотографии; зачувувајте слики во базата на податоци итн., што им олеснува на корисниците да ги уредуваат своите фотографии како професионалци!

Споделете ги вашите албуми на LAN

Споделувањето албуми никогаш не било полесно! Со вградените можности за споделување LAN, корисниците имаат пристап до целосните можности за гледање и известување обезбедени за фото албуми и пакети со слики преку повеќе уреди поврзани преку локална мрежа (LAN).

Лесно извезувајте и увезете пакети

Пакетите создадени во Организатор на слики, исто така, може да се извезат на дискети RW CD Rom Zip Jazz Disks итн., што им го олеснува на корисниците на кои им требаат опции за преносливост при пренос на податоци помеѓу компјутери, зачувувајќи ги коментарите заедно со сите други информации непроменети!

Заклучок:

Како заклучок, ако барате се-во-едно решение кога станува збор за управување со дигитални фотографии, тогаш не гледајте подалеку од Организатор на слики! Нуди сè што е потребно, вклучително и можности за пребарување, алатки за уредување на создавање албуми, опции за споделување на креирање слајдшоу, функционалност за извоз/увоз, меѓу другото, што го прави овој софтвер идеален избор без разлика дали е професионален аматер фотограф!

Целосни спецификации
Издавач Accessory Software
Страница на издавачи http://www.accessoryware.com/
Датум на издавање 2020-03-05
Датум на додавање 2019-04-24
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Менаџмент на медиуми
Верзија 8.0.1.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 119

Comments: