InfoMan

InfoMan 4.1.2.1

Windows / Accessory Software / 185 / Целосни спецификации
Опис

InfoMan е комплетен менаџер за лични информации кој нуди широк спектар на функции кои ќе ви помогнат да останете организирани и продуктивни. Со својот интуитивен интерфејс и моќните способности, InfoMan е совршена алатка за управување со вашите податоци за контакт, распореди, зачувани белешки од таблата со исечоци и е-пошта.

Една од клучните карактеристики на InfoMan е неговата способност да управува со вашите информации за контакт. Со овој софтвер, можете лесно да ги складирате сите ваши контакти на едно место и да им пристапите кога и да ви требаат. Можете исто така да разменувате сите или делови од контактите (име и адреси) со Управувачот со информации за Android и IOS.

Покрај управувањето со вашите контакти, InfoMan исто така ви овозможува да зачувате белешки од таблата со исечоци во база на податоци. Ова значи дека можете да прегледувате многу белешки на таблата со исечоци истовремено и да залепите и пресечете помеѓу таблата со исечоци по потреба.

Создавањето повеќе распореди никогаш не било полесно отколку со InfoMan. Можете лесно да ги организирате и прегледате сите ваши распореди на едно место за никогаш повеќе да не пропуштите важен состанок или рок.

Друга одлична карактеристика на InfoMan е неговата способност да испраќа и прима е-пошта. Ова значи дека можете да останете поврзани со колегите, пријателите, членовите на семејството или кој било друг што користи е-пошта на редовна основа.

Ако барате лесен начин за организирање фотографии поврзани со организаторот на контакти или белешки, тогаш не гледајте подалеку од Infoman! Им овозможува на корисниците да додаваат/ажурираат записи на Android со Infoman со фотографии и информации за контакт од уред со Android на компјутер и обратно!

InfoMan исто така поддржува Google Contacts и Google Calendar што го прави уште поудобно за корисниците кои веќе редовно ги користат овие услуги!

Со копчето Мапи достапно во интерфејсот на Infoman - корисниците можат веднаш да добијат детали за локацијата за која било валидна адреса користејќи Google Maps! Дополнително, тие можат да добијат насоки помеѓу кои било две локации, како и информации за времето за одредени локации исто така!

Конечно - ако печатењето на етикети и формат на букви е нешто важно, тогаш бидете сигурни бидејќи и овој софтвер го има покриено!

Генерално - ако софтверот за продуктивност е она што е потребно, тогаш не гледајте подалеку од Infoman! Преполно е со корисни функции дизајнирани специјално за оние кои сакаат лесен начин да управуваат со нивните лични информации без да се грижат дали нешто друго ќе им пречи!

Целосни спецификации
Издавач Accessory Software
Страница на издавачи http://www.accessoryware.com/
Датум на издавање 2019-04-24
Датум на додавање 2019-04-24
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за управување со контакти
Верзија 4.1.2.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Windows 7
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 185

Comments: