Kripto Video Protector

Kripto Video Protector 4.1.1

Windows / RentAnAdviser / 1367 / Целосни спецификации
Опис

Kripto Video Protector: Крајното решение за заштита на вашите приватни медиумски датотеки

Дали сте загрижени за пристап до вашите приватни медиумски датотеки од неовластени лица? Дали сакате да ги заштитите вашите лични видеа и аудио снимки од љубопитните очи? Ако е така, Kripto Video Protector е совршено решение за вас.

Kripto Video Protector е моќен видео софтвер кој ви овозможува да ги спакувате вашите медиумски датотеки во медиумски датотеки заштитени со лозинка (PPMF) со шифрирање AES-256 со голема брзина. Ова значи дека никој не може да пристапи до вашите приватни медиумски датотеки без лозинката, со што се обезбедува целосна приватност и безбедност.

Една од најдобрите работи за Kripto Video Protector е тоа што не бара никакви надворешни кодеци. Може да ги репродуцира сите медиумски формати, вклучително и HEVC x265 12-битни, во лет без одложување или трага. Ова го прави неверојатно удобен и лесен за употреба.

Датотеката PPMF создадена од Kripto Video Protector содржи шифрирани медиумски податоци, слика на постер, сликички на видео, ознаки, преводи, рејтинг, оригинално име на датотека и информации за медиумскиот кодек. Датотеката PPMF е без загуби што значи кога ја знаете лозинката на датотеката PPMF; можете да извлечете оригинални податоци кога сакате, без губење на податоци, вклучително и оригинално име на датотека и време на создавање.

Покрај тоа, некои податоци од датотеката PPMF може да се уредуваат (потребна е лозинка), како што се рејтинг, описни ознаки за медиуми итн., Можете да вградите и датотеки со превод. Можете да наведете PPMF датотеки со сликички како слики во папка; оценете ги; пребарување/филтрирање/сортирање по наслов/име на датотека/оцена/ознаки/уметник; прегледајте ги сликичките со поместување на курсорот на глувчето на сликите на постер за да ги видите сликичките на видеото без да ги репродуцирате или видете ја сликичката пред да барате која било позиција користејќи го лизгачот за времетраење на плеерот.

Друга одлична карактеристика на Kripto Video Protector е неговата способност да им овозможи на корисниците да гледаат филмови како што се синхронизирани на нивниот мајчин јазик со користење на технологијата Text-to-Speech која гласно зборува титл (тоа е многу корисно за луѓе со проблеми со видот или бавно читање). Дополнително, корисниците можат да преземаат преводи за филмови и ТВ серии додека ги синхронизираат со видеа преку временска синхронизација или поддршка за FPS - ова исто така вклучува и преглед на уредени преводи заедно со видеата!

Со дупликатната функција за пронаоѓање PPMF, корисниците можат лесно да ги најдат и бришат дупликатите PPMF датотеки!

Заштитата на приватноста е сфатена сериозно во овој софтвер! Корисниците имаат пристап до копче за паника кое ја заклучува апликацијата кога ќе се достигне времето на мирување на компјутерот или кога самите ќе го притиснат копчето за паника - отклучувањето бара само внесување на една од претходно внесените лозинки! Кога неовластено лице се обидува да ја отклучи апликацијата веднаш се исклучува! Таа користи технологија за безбедна низа внатре. NET рамка ги штити лозинките од кражба од меморијата додека користите апликација!

Конечно, нема потреба да ја внесувате лозинката секој пат кога корисникот сака да гледа повеќе медиумски датотеки, бидејќи откако ќе ја остави апликацијата отворена привремено ги запомнува лозинките додека не се затвори повторно поради притискање на копчето за паника/достигнувањето на времето на мирување итн., Затоа, не грижете се повеќе да ја оставите апликацијата отворена!

Како заклучок, ако приватноста е најважна, тогаш не гледајте подалеку од Kripto Video Protector - тој е брз и лесен за користење, но обезбедува силна заштита на приватноста, осигурувајќи се дека никој друг нема пристап до личната содржина освен само овластени лица!

Целосни спецификации
Издавач RentAnAdviser
Страница на издавачи http://www.rentanadviser.com
Датум на издавање 2019-04-29
Датум на додавање 2019-04-29
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 4.1.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања .NET framework 4.0
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1367

Comments: